News CCI Brasov

Evenimente internaționale în Europa

(0 voturi)
Evenimente internaționale în Europa

Vă prezentăm lista evenimentelor internaţionale din Europa, care vor fi organizate în perioada următoare, precum şi a unor oportunităţi de afaceri. 


Austria
În data de 17 noiembrie 2015 va avea loc la Viena „Forumul economic International Machinery and Plant Engineering Forum 2015”. Evenimentul se va desfăşura la sediul Camerei Federale a Austriei, care este şi organizator.
Forumul este dedicat în principal companiilor care activează în domeniul ingineriei, construcţiilor de maşini şi utilaje, automatizărilor industriale, ingineriei mediului sau IT. Participanţii vor putea asista la diferite teme de discuţii abordate în cadrul panelurilor evenimentului şi vor putea interacţiona direct cu reprezentanţii firmelor participante, în cadrul unor întâlniri de tip B2B, care se pot stabili pe tot parcursul zilei, în spaţii special amenajate de către organizatori. Evenimentul reprezintă o oportunitate în descoperirea şi dezvoltarea noilor proiecte şi tehnologii ale industriei austriece şi a noilor pieţe de desfacere.
Participarea este gratuită, însa este obligatoriu pentru cei interesaţi să se înregistreze până în data de 3 noiembrie 2015 şi să remită un scurt profil al companiei, după care, începând cu data de 13 noiembrie, işi pot planifica întâlniri B2B cu alte firme participante. Limba de lucru în cadrul forumului va fi limba engleză.
Pentru mai multe detalii despre eveniment şi modălitaţi de participare puteţi accesa pagina web: http://www.b2match.eu/machinery2015
Persoana de contact din cadrul CCIR este dl. Răzvan Roşu, Şef Birou Relaţii Externe, tel: +4037 4 474 360 sau e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.


Belgia
În data de 13 noiembrie 2015 se va desfăşura la Gent, Belgia, seminarul „Subvenţii pentru industrie, agricultură şi procesarea alimentelor şi externalizarea producţiei şi serviciilor pentru companii din România, în perioada 2014 – 2020”. Evenimentul este organizat de Camera Imobiliară Belgiană – Română împreună cu mai multe asociaţii şi confederaţii din sectoare precum industria, agricultura şi producţia alimentară din ambele tări. Seminarul se doreşte a fi o platformă de dezbateri pe tema finănţării cu fonduri nerambursabile în România, în cadrul noilor programe operaţionale aprobate, pentru perioada de programare 2014 - 2020. Printre alte teme de interes, vor fi prezentate şi oportunităţile de finanţare prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală.
Nu se percepe taxă de participare la seminar, iar pentru persoanele care se înregistrează în grup, se poate negocia o reducere pentru cazare.
Pentru mai multe detalii despre eveniment şi modălitaţi de participare puteţi accesa pagina web: http://www.pbsworldwide.com/subventions/seminar-outsourcing-and-subventions-romania-13-nov-2015
Persoana de contact din cadrul CCIR este dl Petru Saca, Consilier Biroul Relaţii Externe, tel:+40374 474 359, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

 

Bulgaria
În perioada 11 februarie – 13 februarie 2016 se va organiza „Târgul Internaţional de Turism “Holiday & Spa 2016 ” care se va desfăşura la Sofia. Evenimentul este cel mai semnificativ din domeniul turismului din Bulgaria, răspandit pe 7500 metri pătraţi, găzduind peste trei sute de expozanţi din peste 20 de ţări din întreaga lume.
Expozanţii din Holiday & Spa 2016 se vor bucura în paralel de “Târgul Internaţional de Turism Cultural”, care va avea loc în Veliko Tyrnovo, fiind singurul eveniment din Bulgaria dedicat turismului cultural.
Persoana de contact din cadrul CCIR este dl Petru Russu, Consilier Biroul Relaţii Externe, tel: +40374 474 358, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.


Grecia
În perioada 6 iunie – 10 iunie 2016 va avea loc la centrul expoziţional Metropolitan Exopo Centre din cadrul complexului aeroportului internaţional din Atena, „Expoziţia Internaţională de Transport Maritim Posidonia 2016”.
Ediţia anterioară a acestei expoziţii a avut loc în 2014 şi a găzduit 19421 de cumpărători din 93 de ţări.
În cadrul evenimentului vor avea loc o serie de conferinţe şi seminarii, care vor discuta subiecte legate de industria maritime.
Mai multe detalii despre eveniment şi modalitatea de participare găsiţi accesând website-ul: www.posidonia-events.com
Persoana de contact din cadrul CCIR este dl. Petru Russu, Consilier Biroul Relaţii Externe, tel: +40374 474 358, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Muntenegru
În perioada 21 aprilie – 23 aprilie 2016 va avea loc Târgul Adriatic. În cadrul acestui eveniment se va desfăşura cea de-a 25 – a ediţie a „Târgului Internţional de Schimb de Turism, Echipamente pentru Turism şi Târg de Turism, Echipamente pentru Hoteluri şi de Catering – METUBES”.
Târgul METUBES este cel mai important eveniment pentru promovarea şi vânzarea de capacităţi turistice din Muntenegru, adunând cei mai importanţi reprezentanţi din economia turismului într-un singur loc. Pe langă oferta internă va fi prezentat şi potenţialul altor destinaţii turistice. Acest eveniment de specialitate este urmat de un segment foarte important de echipamente pentru hoteluri şi catering.
În paralel cu târgul METUBES se va organiza cea de-a 42 - a ediţie a „Târgului Alimentar”, care este o oportunitate pentru întreaga economie turistică din Muntenegru care este axată pe ofertele culinare.
Pentru mai multe informaţii despre eveniment puteţi accesa pagina web: http://www.adriafair.co.me sau Anexa 1 ataşată acestei informări.
Persoana de contact din cadrul CCIR este dl Petru Russu, Consilier Biroul Relaţii Externe, tel: +40374 474 358, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.