News CCI Brasov

Delegație tunisiană la București

(0 voturi)
Delegație tunisiană la București

Zece companii tunisiene vor fi prezente la Romexpo și vor își vor expune produsele! 

În perioada 28 octombrie – 2 noiembrie a.c. se va afla în București o misiune a oamenilor de afaceri tunisieni organizată prin Camera de Comerț și Industrie din orașul Sfax (CCIS), al doilea centru economic și important bazin agricol al țării.
Delegația tunisiană, formată din reprezentanții a zece firme de profil, va fi prezentă la ediția din acest an a Târgului internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei - INDAGRA 2015.
Pe întreaga perioadă a Târgului (28.10 – 01.11.2015), firmele tunisiene își vor expune produsele într-un stand oferit de ROMEXPO - Pavilionul C2. Oferta lor de export este generos reprezentată de produse agro-alimentare specifice zonei mediteraneene, dintre care menționam: curmale, măsline și ulei de măsline, conserve din pește și fructe de mare, uleiuri esențiale, cosmetice și parfumerie etc.
Societățile românești interesate de cooperare în domeniul agro-alimentar, sau al echipamentelor de resort, dar și persoanele particulare, sunt invitate la standul tunisian, mostrele putând fi comercializate.

Informații suplimentare la Camera de Comerț Bilaterală Romînia-Tunisia, 

Bucuresti, Sector 3, Str. Maria Tanase, Bloc 13, Scara 2, Etaj 1, Aprt. 35

era de Comerț www.ccir-tn.ro / email : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. / (+ 40) 745.144.207