News CCI Brasov

Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

OFERTA/CEREREA DVS. POATE FI PROMOVATĂ ȘI EA CU SUCCES PE NOI PIEȚE ! 

1. RHU20140417001 Zahăr și dulciuri din țările vecine –

Domeniul Alimentație

Tara: Ungaria
Tip: Cerere
Descriere: Compania ungară este specializată în comercializarea internațională en gros a zahărului, dulciurilor și patiserii de genul: zahăr cristal (granulat) din Polonia, Cehia, Croația 1/25/50 kg în saci de hârtie, cantități mari transportate cu camioane; dulciuri din Ungaria și Turcia: ciocolată în tablete, bomboane, bomboane gumate, zaharicale, gumă de mestecat, biscuiți, wafe, cozonaci umpluți etc.
Compania caută parteneri pentru cooperare pe termen lung în România, Slovacia, Slovenia, Ucraina și Austria și va prelua distribuția produselor partenerilor.
Compania ungară oferă o gamă largă de dulciuri, iar oferta este făcută cu produse preluate direct de la producători.
Partenerii străini să furnizeze zahăr, dulciuri și produse de patiserie.
Tipul de partener dorit: o afacere industrială sau service (de familie, agent, intermediar, retail sau comerciant en gros).
Activitatea specifică a partenerului: industria alimentară, producția sau distribuția de alimente, dulciuri, patiserie.
Tip de parteneriat: Contract de servicii de distribuție


2 BRSE20150828001 Companie suedeză specializată în accesorii caută producători de textile.

Domeniul Textil
Tara: Suedia
Tip: Cerere
Descriere: Un retailer suedez de accesorii dorește să-și extindă gama de oferte prin două noi produse. Caută un partener capabil să furnizeze și să producă două din produsele lor. Esențial este costul dar și abilitatea de a produce cantități mici dar și mari din aceste produse. Cantitatea inițiala dorită este de 500-1000 bucăți.
Primul produs este de cam 100x150 cm cu două inele la colțurile de sus pentru a fi agățate pe cârlig, ca în imagine. Materialul va fi tratat încât să nu se păteze, țesătura compactă din poliester, să nu se șifoneze și să nu fie transparent. Cârlige ventuză care se fixează în poziție atunci când se trage în jos.
Al doilea produs este sac din 100% bumbac, pentru depozitarea jucăriilor și altor lucruri, care se strânge cu o bentița în jurul părții deschise.
Dimensiunile dorite: 46x38 cm și 36x34 cm. Săculețul din bumbac va avea imprimat un desen care se va efectua de producător.
Avantaje și inovație: Compania suedeza are o rețea mare de conatct și un e-shop certificat. Sunt pe piață de mulți ani, au experiență pe piața suedeză, precum și o bună logistică. Firma caută acum o colaborare pe termen lung pe baza unui contract de producție.


3.BRPL20151026001 O companie poloneză caută furnizori de semințe de floarea soarelui

Domeniul agricultura
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere: Compania poloneză din regiunea Silezia Inferioara, specializată în producerea și distribuția de semințe de floarea soarelui prăjite în coajă, cu o gamă mare de arome de genul: semințe prăjite cu sare, semințe prăjite cu condimente, caută un furnizor de semințe de floarea soarelui de înaltă calitate.
Se dorește o colaborare pe termen lung, un partener european, pe baza unui contract de furnizare.
Necesarul de semințe de floarea soarelui, de cea mai buna calitate, la preț acceptabil, este de 5 la 10 tone trimestrial. Se acceptă doar semințele de floarea soarelui care se pot prăji, săra și ambala.
Partenerul trebuie să fie un producător certificat pentru semințele de floarea soarelui, trebuie să aibă semințele pe stoc astfel încât să poată livra în orice moment cele 5-10 tone trimestrial.

4. BRRS20140306002 Companie din Serbia specializată în distribuția de alimente, băuturi și produse de întreținere a casei, caută producători sau distribuitori interesați în a-și vinde produsele acestea pe piața din Serbia.

Domeniul Alimentar
Tara: Serbia
Tip: Cerere
Descriere: Compania face vânzări en gros, en detail și distribuție a produselor în comerț tradițional și liniile HORECA, cooperare export și import cu parteneri străini. Ca viziune a firmei se are în vedere o apropiere pro activă din zona afacerilor și căutarea continuă de noi oportunități de dezvoltare.
Avantaje și Inovare: Compania are 10 ani experiență în distribuția alimentelor, băuturilor precum și a implementării de noi mărci pe piața din Serbia.
Compania caută un potențial partener care are nevoie de un distribuitor sau agent pentru vânzarea produselor pe piața sârba (alimente, băuturi), pe baza unui contract de distribuție.


5. BRSE20150901001 Un vânzător en detail din Suedia caută un producător de îmbrăcăminte de antrenament, alergare.

Domeniul Textil
Tara: Suedia
Tip: Cerere
Descriere: O firma din Suedia, retailer on line de îmbrăcăminte de antrenament/alergare pentru femei, caută un partener pe termen lung care produce diferite modele. In stadiul inițial, compania suedeză caută parteneri care să producă aceste articole. Condiția primară este costul eficient dar și abilitatea de a produce cantități mici sau mari, abilitatea de a livra la timp. Pentru început compania dorește îmbrăcăminte de corp, pentru antrenamente/alergare în aer liber, și își va extinde gama sortimentală în viitorul apropiat.
Avantaje și inovare: Firma suedeză oferă un mod inovativ de vânzare a produselor, nu prin linia clasică de magazine web, ci prin social media.
Partenerul trebuie să aibă un palmares, o gamă de îmbrăcăminte de fabricație, să aibă și experiență în lucrul cu materiale potrivite pentru antrenamentul făcut afară, și să poată livra de la cantități mici și mari.


6.BRLV20140711001 O companie din Letonia, producătoare de tricotaje, caută furnizori de fire.

Domeniul Textil

Tara: Letonia
Tip: Cerere
Descriere: Compania letona înființata în anul 2011 este un producător de tricotaje care oferă și servicii de proiectare a articolelor. Compania are o bună cooperare cu designeri talentați din Letonia și personal înalt calificat, cu experiență în procesul de producție, astfel încât produsele sale sunt exportate în principal în Germania, iar colecția noua pentru copii și uniforme școlare au fost deja lansate pe piața letona.
Firma lucrează cu o gama variata de fire, de genul lâna, bumbac, cașmir, lâna merinos și multe altele astfel încât să întrunească cerințele fiecărui client prin realizarea îmbrăcămintei frumoase.
Compania are nevoie de furnizori de fire de diferite compoziții, inclusiv lâna, bumbac, cașmir, lâna merinos, pe baza unui contract de producție. Sunt interesate și de firele organice. Se caută furnizori de fire prietenoase cu mediul.

7. BRSE20151020001 Se caută producători de canapele și fotolii.

Domeniul-Mobilier
Tara: Suedia
Tip: Cerere
Descriere: O companie suedeză, afacere de familie, producătoare de mobilier tipic suedez, care are realizează canapele și fotolii pe baza de comandă de la clienți. Firma are mulți vânzători en retail în întreaga țară dar și în Suedia cât și în Norvegia și Finlanda.
Pana acum compania a preferat să execute întregul flux tehnologic în propria fabrica, de la selectarea lemnului pana la finisajul produselor, tapiseria. În prezent sunt interesați în a găsi un producător-partener din Tarile baltice, Romania, Slovacia. Partenerul ar trebui să poată produce canapele și fotolii conform modelelor și calității standard, sub marca proprie a companiei suedeze. Cantitățile vor fi mai mici la început dar se așteaptă la o creștere în următorii cinci ani.
Se propune un contract de producție. Evident, producătorul trebuie să ofere producția completă, inclusiv tapiseria care să fie și din material textil și eventual din piele. Caută un furnizor experimentat, un partener corect care respectă profesionalismul și calitatea mărfii executate.


8. BRPL20151110001 Companie din Polonia care vinde bio-cosmetice naturale își oferă serviciile de distribuție pe piață poloneza.

Domeniul: produse de sănătate și înfrumusețare tradiționale
Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere: O firmă poloneză din regiunea Silezia Inferioară (sud-vestul Poloniei, aproape de granița cehă și germană) vânzător en gros și en detail de produse cosmetice unice bio-naturale, care au ingrediente naturale, ierburi și combinații de plante – caută producători și/sau distribuitori de astfel de produse, nu numai din Europa, care sunt interesați sa-și extindă vânzările pe piață poloneză. Compania poloneză este interesată de un contract de exclusivitate, care asigură distribuția pe întreg teritoriul Poloniei. Produsele solicitate: produse pentru îngrijirea feței, corpului, părului, săpunuri, produse SPA, uleiuri esențiale, produse de aromoterapie, parfumuri organice etc.
Firma vinde produsele prin canale de distribuție inclusiv prin web site-ul propriu, prin magazinele proprii din mai multe orașe din Polonia. Își oferă infrastructura de depozitare, ambalare sau re-ambalare a produselor astfel încât să ofere produsele și sub propriul brand.
Avantaje și inovare: Conducerea firmei este deschisă cooperării internaționale iar echipa de lucru vorbește mai multe limbi străine, are o largă experiență în domeniul comerțului internațional și o rețea semnificativă de clienți în întreaga Polonie.
Compania este interesată să-și facă noi contacte și este interesată în produse specifice din alte regiuni care să sprijine extinderea ofertelor sale.
Se caută produse organice, de foarte bună calitate, preferabil obținute artizanal, prelucrate de mană, produsele să fie certificate eco/bio.
Se oferă un contract de distribuție pe termen lung.

9. BOAM20140416001 Un producător, din Armenia, de fructe uscate caută servicii de comercializare intermediare.

Domeniul Alimentație sănătoasă
Tara: Armenia
Tip: Cerere
Descriere: O firmă familială din Armenia produce fructe uscate de înaltă calitate: smochine uscate, caise, curmal japonez (persimmone), piersici, prune etc. Tehnologia folosită permite conservarea nutrienților, vitaminelor și gustului acestor fructe, ele fiind obținute în uscătoare solare, în principal. Durata de uscare este condiționată de tipul fructului.
Compania își vinde produsele pe piața locală, dar fiind o companie dinamică, în dezvoltare care-și mărește continuu volumul și sortimentul producției, caută noi piețe. De aceea compania caută agenți, distribuitori sau reprezentanți care să dezvolte comerțul extern.
Avantaje și inovare: Producția acestei firme este de înalta calitate, deoarece sunt folosite fructe selectate, sănătoase. Compania are propriile livezi de fructe ceea ce face mult mai simplă aprovizionarea procesului de producție întrucât compania își începe procesarea imediat după culegerea fructelor. Producția este 100% ecologica, nu se folosesc chimicale în livezi. Fructele uscate sunt nutritive și bogate în vitamine. Firma are o experiență de peste 10 ani în domeniu.
Se solicita un parteneriat în calitate de agent, reprezentant, distribuitor a fructelor uscate, dar și hoteluri, restaurante catering, pe baza unui contract de distribuție sau contract de agent comercial.

10. BOHU20141106001 Bijuterii și ornamente ungurești.

Domeniul Industrii creative
Tara: Ungaria
Tip: Cerere
Descriere: Artist maghiar produce de 10 ani mandala ( figurine geometrice reprezentând universul în simbolism budist și hindu), dar nu a întâlnit o tehnica similară până acum. Folosește sticla, ca material de bază, care se pictează și se împodobesc cu perle colorate, minerale, cristale ce se pictează și decorează, pentru a conferi impresia de 3D acestor mandale. Realizează bijuterii mici, boluri, platouri dar și tablouri mari.
Se caută:
- Contacte cu galerii, decoratori de interior, centre spirituale și de sănătate;
- Distribuitori pentru vânzarea creațiilor sale, bijuteriilor și ornamentelor;
- Agenții care să susțină internaționalizarea acestor produse.

Avantaje și inovare: Gamă largă de bijuterii, platouri și manadala care se atârna pe perete.

Tip de parteneriat: Contract de agent comercial sau contract de distribuție


Persoane de contact: Sorina Blejan,  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , Mărioara Rusu,  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , Tel. 0268 547073, 0268 547083/152