News CCI Brasov

Oportunitați de afaceri internaționale

(0 voturi)
Oportunitați de afaceri internaționale

China- linii brichete și/sau peleți; Italia - profile din inox

CHINA

Compania chineză Henan Wecare Industry Co. Ltd.- cu reprezentant în România, dl. Pavel Mihai este certificată CE pentru producecrea de linii brichete și/sau peleți .

Poate deci livra și linii mixte , atât pentru producere peleți dar și brichete, la un preț avantajos .

Pentru liniile de finanțare în curs de deschidere : 6.2 și 6.4 prezintă avantaje majore , cum ar fi posibilitatea asigurării competitive de linii de complexitate în cadrul begetelor liniilor de finanțare . Pe lângă acestea oferă avantajul că poate furniza și generatoare electrice, pentru cazul în care sunt  probleme cu asigurarea alimentării cu energie electrică, la prețuri foarte competitive sau chiar ca bonus , în funcție de valoarea liniei de peleți și/sau brichete .

Informații suplimentare: Mihail PAVEL
Legal Representative in Romania for Henan Wecare Industry 
www.wecarebiomass.com ; http://wecareindustry.en.alibaba.comwww.timsalespavel.ro
+40 741 955 516 : +40 721 252 097
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  :  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.   ;  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.


ITALIA

Companie din Italia, B.C.M. srl,  activă în domeniul profilelor din inox, caută colaboratori în România. Informații suplimentare la : www.bcmsrl.com

telefon birou: 0039 059 851765 / fax 0039 059 852191
e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; claudio @bcmsrl.com; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
viale Europa, 22/24
Campogalliano MO I
P.I. 02375470362