News CCI Brasov

Promovarea ofertelor românești în spațiul CSI

(0 voturi)
Promovarea ofertelor românești în spațiul CSI

Mediatizarea ofertei dvs. în spațiul CSI prin publicația INFOCAM RO-RU. 

Camera de Comerț Bilaterală Româno-Rusă (CCBRR) în efortul său continuu de promovare a firmelor românești pe spațiul Federației Ruse și țărilor CSI, editează publicația INFOCAM RO-RU, în format electronic, lunară ( pentru spatiul CSI în limba rusă ), care se difuzeaza la toate cele 165 de Camere de Comerț teritoriale din Federația Rusă, asociații profesionale și patronale ruse, la 30 de CCI teritoriale în Ucraina, la Liga Industriașilor și Intreprinzătorilor din Ucraina (organizație care reunește toata industria ucraineană), la CCI teritoriale în Belarus, Kazahstan, Azerbaijan și din alte țări din spatiul ex-sovietic.
În cadrul acestui buletin un loc important îl ocupă secțiunea care publică ofertele de afaceri ale fimelor românești. Este singura publicație care mediatizează oferta românească în spațiul CSI.

Pentru mediatizarea ofertei de afaceri a firmei dumneavoastră în spațiul CSI, vă rugăm să completați formularul de mai jos și să-l transmiteți d-nei Tatiana Tihon-secretar general, pe e-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau Katerina Ciaus, e-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. – redactor, pana la data de 24.03.2016.

De asemeni dacă doriți puteți să transmiteți și imagini care să însoțească anunțul dvs.
În cazul în care nu aveți posibilitatea de a face oferta în limba rusă,  CCBRR va asigura traducerea la un tarif de 50 lei/1 pagina A4, 2000 caractere pe pagina.


Costul de publicare a unui anunt este de 300 RON/o apariție în 1 buletin.
Se pot face si abonamente pentru publicarea anuntului pentru mai multe luni(3, 6, 12 luni) beneficiind de o reducere de 10% din tariful de 300 RON/1 aparitie.


Membrii Camerei de Comert Bilaterale Romano-Rusa beneficiaza de o reducere de 50%.
Plata se face catre Asociatia Camera de Comert Bilaterala Româno-Rusa, CUI 7005714, la BCR – Sucursala Lipscani, cont RO64RNCB0090000509050001.
Publicarea anuntului se va face dupa primirea formularului Profil Companie și a copiei după dispoziția de plata a costului mai sus mentionat, transmise pe adresa de e-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Persoana de contact: Tatiana Tihon - Secretar General

Tel mobil; 0727270425, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

FORMULAR: MEDIATIZAREA OFERTEI DE AFACERI ROMÂNEȘTI

în INFOCAM RO-RU

MARTIE 2016

Cod Unic de Inregistrae fiscal /ИНН:

Nr.RegistruComertului/  Регистрационный номер:

Tara / Страна

Judet (sector) /  Уезд( сектор) :

Localitatea / Нас. пункт:

Adresa / Адрес:

 

Cod postal /Почтовыйиндекс:

Telefon/ телефон: 

Fax / Факс: 

E-mail :

Website :

Persoana de contact  /  Контактное лицо:

Nume / Имя:

Functie / Должность

   
   

Obiect de activitate/Предметдеятельности

 
 
 

Ofertadeafaceri / Деловое предложениe