News CCI Brasov

Târgul Tehnic Internațional București 2016

(0 voturi)
Târgul Tehnic Internațional București 2016

În perioada 12 - 15 octombrie 2016, se va organiza cea de-a 42-a ediție a TIB - Târgul Tehnic Internațional București. Membrii CCI Brașov beneficiază de tarife preferențiale!

Organizat cu succes înca din anul 1970, TIB este un eveniment care se adresează producătorilor, importatorilor și distribuitorilor din domeniile: inginerie mecanică, mașini unelte și scule, roboți industriali, pompe, compresoare și echipamente hidraulice, metalurgie și sudură, inginerie electrică, electronică și automatizări, aparatură de măsură, control și testare, IT și software industrial, comunicații, masini și utilaje pentru producerea și prelucrarea maselor plastice, inginerie auto, transport și depozitare.

Ediția din acest an vă așteaptă cu lansări de produse inedite, tehnologii și informații de ultimă oră, totul într-o atmosferă de business, propice comunicării și networking-ului. 

Motive de a participa la TIB 2016:

Veți beneficia de oportunitatea unică de a pune în valoare produsele, tehnologiile și proiectele pe care compania dumneavoastra le dezvoltă în domeniu;
Veți întâlni potențiali clienți și parteneri din industrie, cu care veți avea ocazia să încheiați contracte;
Veți fi la curent cu investițiile din domeniu, dar și cu ultimele tendințe din industrie, atât din România, cât și la nivel european;
Pe durata târgului vor fi organizate conferințe și seminarii, prezentări și demonstrații dedicate în special vizitatorilor specialiști;
Evenimentul va fi promovat prin spoturi TV și radio derulate în mass-media centrala și de specialitate, prin articole în presa scrisă generalistă și de specialitate, prin campanii online, outdoor ți indoor, prin website-ul propriu și pe retele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn), cât și prin intermediul ambasadelor române în străinătate și a Camerelor de Comerț și Industrie din România există deja încheiate acorduri de colaborare.

Ediția precedentă a TIB s-a desfășurat în aceeași perioadă cu ExpoEnergiE - Târg internațional de energie regenerabilă, energie convenționala, echipamente și tehnologii pentru industria de petrol și gaze naturale și INVENTIKA - Salon de invenții și inovații. Aceste evenimente au beneficiat de un număr de 8.000 vizitatori, atât specialiști, cât și public larg.

Inregistrare

Pentru a vă alătura, timp de 4 zile, specialiștilor din domeniu vă invităm să vă înscrieți la TIB. Formularele de înscriere sunt disponibile pe site-ul evenimentului www.tib.ro , iar pentru informații suplimentare puteți contacta echipa de proiect, care vă stă cu plăcere la dispoziție.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la TIB, vă rugăm să contactați:

Mihaela PANE - Manager Proiect
Mobil: 0749.275.222;
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web: www.tib.ro