News CCI Brasov

INDAGRA 2016

(0 voturi)
INDAGRA 2016

Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei - locul unde se reunesc cele mai reprezentative firme din țară și din străinătate. 

– Cel mai mare și important eveniment agricol din România, târgul INDAGRA , organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, se va desfășura în perioada 02 – 06 noiembrie 2016, atât în interior cât și pe platformele exterioare.

Evenimentul reprezintă cea mai complexă manifestare de acest gen din România, având ca scop promovarea agriculturii din țara noastră, potențialului zootehnic autohton, produselor tradiționale bio și a soiurilor de vinuri românești recunoscute internațional.

Recunoașterea internațională a profesionalismului acestei manifestări o constituie includerea, începând cu anul 2007, a târgului INDAGRA în rândul manifestarilor agreate de Asociația Globala a Industriei de Târguri – UFI, cel mai înalt for al industriei expoziționale mondiale. De asemenea, tot din anul 2007, ROMEXPO S.A., prin INDAGRA, este membru în Asociația Organizatorilor de Târguri Agricole din Europa – EURASCO.

Cu fiecare ediție, INDAGRA a cunoscut o creștere a numărului de companii expozante și al vizitatorilor prezenți la târg, cât și o evoluție în diversitatea și calitatea exponatelor prezentate, tot mai performante și mai apropiate de cerințele producătorilor agricoli și procesatorilor de produse agroalimentare.

Pentru a fi performantă, agricultura româneasca, alături de sectoarele conexe, are nevoie de investiții, de cercetare, de mașini și utilaje de ultima generație, de tehnici și tehnologii moderne, de semințe și material săditor de calitate. Toate acestea și multe altele sunt aduse în atenția pieței în cadrul celei de-a XXI-a ediție INDAGRA, locul unde se reunesc cele mai reprezentative firme din țară și din străinătate.

În aceeași perioada cu INDAGRA 2016, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo se vor desfășura alte 2 evenimente cu tematici complementare: INDAGRA FOOD – Târg internațional pentru industria alimentară și EXPO DRINK & WINE – Târg de vinuri, băuturi alcoolice și non-alcoolice.
Ediția din acest an asigură crearea unui cadru propice dialogului de business, sprijină și promovează mediul de afafceri din România susținând astfel companiile și politicile lor de dezvoltare.
Un important punct de atracție al târgului îl reprezintă expoziția de zootehnie, în cadrul căreia este prezentată o diversitate de bovine, ovine și cabaline.

Membrii CCI Brașov beneficiază de tarife preferențiale.

Informații suplimentare aici