News CCI Brasov

Oportunități de afaceri internaționale

(0 voturi)
Oportunități de afaceri internaționale

Republica Cehă - servicii specializate în domeniul TIC

Compania Strojirensky zkusebni ustav (SZU) furnizează servicii specializate în "TIC" (Testare, inspecție și certificare) care completează în mod semnificativ sferele de producție și comerț.

SZU, al cărui fondator este Ministerul ceh al Industriei și Comerțului, dezvoltă aceste activități în cooperare cu liderii europeni și mondiali în sectorul TIC și, printre altele, este un membru activ al Confederației Internaționale a Organizațiilor de inspecție și certificare - CEOC.

SZU oferă servicii de : evaluarea conformității conform paisprezece directive ale UE în vigoare, activități de acreditate ale unui laborator de testare, certificarea produselor și a sistemelor de management, serviciile oferite de SZU Corpului de Inspecție.
Datorită rețelei de reprezentare comerciala din lume, începând cu America de Sud, prin Europa, inclusiv în țările din afara UE, țările CSI, și terminând cu Orientul Mijlociu și Orientul Îndepărtat, compania sprijină producătorii care intenționează să comercializeze /sau pentru a pune în funcțiune produsele lor în țările în afara pieței unice europene, de exemplu, în Coreea, China, Uniunea vamală și în Ucraina.
Acreditări: experiența și nivelul înalt de expertiză și profesionalismul angajaților noștri care rezultă, printre altele, din lunga istorie de 100 de ani și tradiție, exhaustivitatea serviciilor pe care le furnizează și o abordare individuală a clienților .

Detalii SZU: http://www.szutest.cz/en/presentation
SZU - Official video: http://www.szutest.cz/en/news/szu-launches-its-new-video/
Persoana de contact:  Michal Dvořáček, Foreign Cooperation ( Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. )
Diplomatic Missions of the Czech Republic , CzechTrade - Offices abroad
Relații și sprijin la: Anca Nica - asistent economic 

Ambasada Republicii Cehe
Tel. 021-303.92.93
Fax: 021-312.25.39
mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.