News CCI Brasov

Expowood ediția a XV-a, 2016

(0 voturi)
Expowood ediția a XV-a, 2016

Utilaje de ultimă generație, demonstrații practice  și  tehnologii pentru prelucrarea panourilor -  doar la Expowood 2016! 

În perioada 20-23 aprilie 2016 se va desfășura Târgul internațional de industria lemnului și exploatări forestiere EXPOWOOD, ediția a XV-a, eveniment la care CCI Brașov este partener de tradiție.

Ediția din acest an gazduiește 84 de expozanți și este locul unde se vor prezenta utilaje de ultimă generație, demonstrații practice pe centre cu comandă numerică CNC pentru prelucrare primară și secundară a lemnului, tehnologie pentru prelucrare panouri, tehnologie pentru lemn masiv, tehnologie pentru lemn de foc, dispozitive de ridicare, manipulare și alimentare, uscătoare, gatere, tractoare forestiere, consumabile, accesorii, panouri și case din lemn. Cele mai tari promoții și prețuri speciale de târg oferite de  84 de firme care vor expune ultimele noutăți din domeniu.

2016 este anul în care s-a pus accentul pe evoluție. Expowood a rămas la Brașov, dar a schimbat locația. Centrul de Evenimente și Conferințe Lux Divina din cadrul fostei Platforme Rulmentul este o opțiune mai bună atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori. Nu doar faptul că este un spațiu mai mare, ci și modern - se pretează pentru un astfel de eveniment și satisface și cele mai exigente standarde.


 La Expowood 2016 vor fi prezente și o serie de firme 100% românești, cunoscute pe piață pentru calitatea produselor, dar și prețurile mai reduse. Acestea sunt IRUM, producător de maşini și utilaje pentru exploatarea forestieră, printre care TAF 690 PE și TAF 2012 PowerShift, cel mai nou utilaj. SANU SERVICE RO SRL, specializată în sisteme de aspiraţie a aerului viciat, fumului, rumeguşului, pulberilor, vaporilor toxici şi a coşurilor de fum și SC COTRACO ROM SRL, producător de consumabile, precum cabluri de tracţiune, dispozitive de ridicare, tracţiune sau ancorare.
 Și dacă cele 84 de motive nu au fost destul de convingătoare, vă mai dăm câteva. În decursul a trei zile vor avea loc evenimente cu tematici speciale. În prima zi de Expowood 2016, miercuri, 20 aprilie, începând cu ora 12.00, va avea loc dezbaterea intitulată „Cum să creăm coerență între conservarea forestieră, interesele economice și bunăstarea publică”. La eveniment participă reprezentanții instituțiilor, asociațiilor și ONG-lor implicate în acest domeniu, mediul academic de specialitate din Brașov, specialiști, reprezentanții societății civile împreună cu directorii firmelor expozante la târg și presa.


Joi, 21 aprilie, este ziua clusterelor și vor fi prezentate posibilitățile de finanțare afacerilor în perioada 2014-2020 accesând fondurile structurale și de investiții, dar și programele guvernamentale. Astfel vor fi prezentate proiecte de finanțare din
 cadrul POR, PNDR și SMI Instrument. Vineri vor avea loc conferințele de specialitate în care vom afla mai multe detalii despre programe software de proiectare mobilier și amenajări interioare și software pentru proiectare case de lemn, acoperiș și structuri.
 Ultima zi de târg va fi un motiv de sărbătoare pentru cei care s-au născut într-o stea norocoasă. Tombola EXPOWOOD 2016, oferită de Intarzia și Felder, va avea loc sâmbătă și are puse în joc premii în valoare de 1500 euro.
Program de vizitare:
• 20 aprilie – miercuri: 10.00 – 18.00
• 21 aprilie – joi: 10.00 – 18.00
• 22 aprilie – vineri: 10.00 – 18.00
• 23 aprilie – sâmbătă: 10.00 – 14.00


 Vă așteptăm la Târgul Internațional de Industria Mobilei, Prelucrare a Lemnului și Exploatare Forestieră EXPOWOOD, ediția a XV-a, în perioada 20-23 aprilie 2016, la Centrul de Evenimente și Conferințe Lux Divina de pe fosta platformă Rulmentul, din Brașov.

Informații suplimentare la www.expowood.ro