News CCI Brasov

Campanie de susținere a Start-up-urilor

(6 voturi)
Campanie de susținere a Start-up-urilor

Smart-S Design, a lansat o campanie ce își propune să ajute start-up-urile românești și să le ofere șansa să se dezvolte înainte de a achita facturi. 

Aceasta campanie a fost lansată pentru că se știe că nu este tocmai ușor să pornești o afacere.

Întrucât prezența în mediul online este foarte importantă,  a fost creată această campanie din dorința de a ajuta oamenii care vor cu adevărat să pună bazele unui business, tineri creativi, visători și nu numai. Nu se știe niciodată cine are o idee de business care poate să schimbe o întreagă industrie, de aceea  propunerea este  să  se ofere tuturor o șansă reală de a le ușura munca și o parte din grijile financiare, pentru început.

Detaliile despre campanie le puteti găsi pe site-ul www.smart-s.ro  la sectiunea "oferte".

Ca și detalii despre campanie : prețul proiectului se stabileste prin contract cu clientul la începutul colaborarii, iar dacă acesta dorește să achite dupa 6 luni, prețul rămâne cel stabilit de la început, iar pentru optiunea de plata dupa 12 luni, pretul proiectului creste cu 20% fata de pretul stabilit initial.

Ne rezervam dreptul ca in cazul unui proiect pe care il consideram cu adevarat inovativ, sa gasim solutii si mai avantajoase pentru client in cadrul acestei campanii. Scopul nostru, dupa cum am mai spus, este sa dam o sansa reala de a se afirma pe piata, celor care pot aduce o schimbare prin business-ul lor!

Speram ca CCIBV sa ne sustina si sa promoveze aceasta initiativa catre clientii sai, pentru a putea schimba ceva pe plan national.
Si noi suntem un Start-Up, asa ca ne bazam pe colaborarea celor care pot atrage atentia pentru a dezvolta proiecte frumoase impreuna.

Va multumim!

Lupu Ionut Florin - Smart-S Design!
Tel: 0762543872