News CCI Brasov

Eveniment: Explore Burgas Summer Spirit

(0 voturi)
Eveniment: Explore Burgas Summer Spirit

Vă informăm despre oportunitatea participării la evenimentul adresat comapniilor din turism!

Vă informăm despre evenimentul organizat de Camera de Comerț Bilaterală Bulgaria România și membrii săi GTC și Happy Tour, în data de 4 mai, ora 10,00 la Hotel Sheraton București, adresat companiilor din industria de turism și industrii conexe, care poate fi un prim pas în colaborarea cu parteneri instituționali din Bulgaria sau în identificarea de noi oportunități de colaborare cu companii din Bulgaria, ocazie cu care se va prezenta o nouă inițiativă comune a celor două organizații:

“ Explore Burgas Summer Spirit and the unlimited offers that Romanian tourists can enjoy during their visits in the region”.


Aceste avantaje pot fi accesate de către orice turist român care ia parte la programul nostru cu ajutorul partenerilor tour operatori, fără costuri suplimentare pentru acestia.


Orașul și regiunea Burgas sunt destinația de vară preferată pentru milioane de turisti din toată Europa. Regiunea oferă o mare varietate de soluții de calitate pentru ofertele de vacanță, sute de atractii pentru familiile cu copii - Aqua Parcuri, Spirit of Burgas - festival de muzică de vară, care aduce o mulțime de formații de muzică celebre și cântăreți, festivalul unic al cifrelor de nisip la Sea Garden in Burgas. Turistii pot vizita, de asemenea, frumoasa insula Sf. Anastacia și pot descoperi istoria antica - insula St.Anastacia este singura din Bulgaria, care este transformat în atracție turistică. Muzeul de istorie Aqua Kalide pastreaza o serie de exponate din secolul al II-lea î.Hr.
Mall Galleria Burgas / deținut de GTC / este cel mai mare centru comercial din regiune, nominalizat ca "Cel mai bun centru comercial din Bulgaria". Centrul este singurul din Bulgaria, care are in oferta de vară turistică carduri de discount. Cardul poate fi utilizat în mai mult de 70 de magazine în cadrul centrului și oferă reduceri suplimentare la unele dintre cele mai renumite branduri de moda. Mai mult decât atât, în cadrul programului, pe baza de card, turistii se bucura de serviciu gratuit de transfer spre și dinspre zonele de cazare / statiuni la oraș Burgas - Mall Galleria Burgas.

Pentru a înțelege mai bine avantajele acestui program și regiunea geografică în care pot fi folosite, în cadrul evenimentului vor fi prezentate detalii cu privire la avantajele pentru toți operatorii de turism din Romania care pot sa le foloseasca ca servicii cu valoare adăugată, fără costuri pentru turiștii care doresc să viziteze regiunea .

Informații suplimentare la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .