News CCI Brasov

Manifestări organizate de Romexpo

(0 voturi)
Manifestări organizate de Romexpo

Vă prezentăm manifestările expoziționale organizate de ROMEXPO în perioada 12 - 15 octombrie 2016. 

TIB - Târgul Tehnic Internațional București (ediția a XXXXII - a)
ExpoEnergiE - Târgul Internațional de Energie regenerabilă, energie convenționala, echipamente și tehnologii pentru industria de petrol și gaze naturale (editia a VI - a)
INVENTIKA - Salonul de invenții și inovații (ediția a IX-a)

Prin organizarea edițiilor din 2016 ale manifestîrilor TIB, ExpoEnergiE și INVENTIKA, Romexpo și-a propus să creeze cadrul propice dialogului de business, să sprijine și să promoveze mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Pentru a avea o imagine completă asupra dimensiunii acestor evenimente, vă informăm că, edițiile din 2015 ale evenimentelor mai sus mentionate au reunit, timp de 4 zile, peste 280 de companii participante din 25 de țări, pe o suprafata de 11.141 metri pătrați și au beneficiat de un număr de 8.000 vizitatori, atât specialiști, cât și public larg.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la TIB, ExpoEnergiE si INVENTIKA :

Mihaela PANE - Manager Proiect TIB si INVENTIKA
Mobil: 0749.275.222;
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web: www.tib.ro; www.expoinventika.ro

Diana Popa - Manager Proiect ExpoEnergieE
Mobil: 0757 065 658; Fax: 021 207.70.70
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web: www.eee-expo.ro