News CCI Brasov

INDONESIA BUSINESS DAY

(0 voturi)
INDONESIA BUSINESS DAY

Vă informăm despre oportunitatea participării la evenimentul INDONESIA BUSINESS DAY din 30 Mai 2016! 

- Joint Business Support – Program de susținere a operatorilor economici „B2B MEET THE MARKETS”

Indonezia este o piață de 250 milioane de locuitori cu un potențial impresionant însă puțin cunoscut mediilor de afaceri din România.


În cadrul programului „Meet the Markets” vă invităm la întâlnirea B2B „Indonesia Business Day”, eveniment ce se va realiza în parteneriat cu Ambasada Republicii Indonezia în România, în data de 30 mai 2016.
Cu ocazia acestei întâlniri veți avea prilejul să aveți contacte de afaceri în premieră cu parteneri indonezieni din diverse domenii. Cu acest prilej, în afara de prezentarea generala a companiilor indoneziene, vor avea loc întâlniri de matchmaking .
În cadrul acestui eveniment tema principală abordată este identificare de parteneri de afaceri pe piața indoneziana.


Evenimentul va avea loc in data de 30 Mai 2016, orele 10.00 – 13.30, la sediul Ambasadei Republicii Indonezia, in strada Gina Patrichi nr.10, Sector 1, Bucuresti.

Centrul USH Pro Business, specializat in dezvoltarea antreprenoriala si a afacerilor, va propune pe aceasta cale sa dezvoltam impreuna o colaborare pe termen lung, inclusiv prin crearea dupa eveniment a unor comunitati de practica in cercetarea noilor modele de afaceri.

Persoane de contact :
- USH Pro Business: Dna Cristina Ilie - Director Evenimente & Internationalizare, tel: 0723.20.78.78, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
- Ambasada Republicii Indonezia: Dl Agus Suprapta / Dl Jajang Sunjana, tel 021.312.07.42/43/44; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.