News CCI Brasov

Parteneriat Eleno-Român - întâlniri de afaceri

(0 voturi)
Parteneriat Eleno-Român - întâlniri de afaceri

Vă informăm despre oportunitatea participării la întâlniri de afaceri cu firme din Grecia.

Ambasada Republicii Elene la București - Biroul pentru Afaceri Economice și Comerciale alături de Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română și cu sprijinul Camerei de Comerț0 și Industrie a României au deosebita plăcere de a vă invita să participati la: “Parteneriatul Eleno-Român - întâlniri de afaceri”, Bucuresti, 23 iunie 2016, orele 13:00 - 18:00

Evenimentul se va desfășura la Camera de Comertț și Industrie a României, Bd. Octavian Goga nr.2, Sala Banatul & Protocol, etaj 3.

Evenimentul va fi organizat în contextul vizitei oficiale în România a D-lui Dimitrios Mardas, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Elen al Afacerilor Externe.

Scopul evenimentului îl reprezintă dezvoltarea relațiilor și a schimburilor comerciale bilaterale, precum și crearea și valorificarea oportunităților de afaceri. Delegatia din Grecia va fi compusa din 41 de companii care își desfășoara activitatea în sectoare precum: (1) alimente și băuturi, (2) agenții de turism, (3) cosmetice și produse farmaceutice, (4) materiale de construcții.

Întâlnirile de afaceri se vor desfășura marți, 23 iunie 2016 in salile Banatul si Protocol, din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a României (Bd. Octavian Goga nr.2, Sector 3, Bucuresti), între orele 13:00-18:00.

Confirmarea participării: 16 iunie 2016 prin e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau fax: 021 211 98 93.