News CCI Brasov

Forum de afaceri România-China

(0 voturi)
Forum de afaceri România-China

Vă informăm despre oportunitatea participării la sesiuni B2B  cu parteneri chinezi.

În data de 17 iunie 2016, începând cu ora 10,30 se va desfășura forumul Oportunități de Afaceri România-China, organizat de Consiliul pentru Promovarea Comerțului Internațional din China (CCPIT).


Evenimentul va avea loc la sediul CCIR, Business Center-Amfiteatrul Albastru.

La acest eveniment va participa o delegație chineză compusă din 30 de companii reprezentative din domeniile: industria petrolieră, industria textilă, industria alimentară, procesarea laptelui și agricultură, foraje, energie, infrastructură, echipamente și utilaje feroviare, producție material rulant, aeronautică, finanțe banci, produse de lux.


Obiectivul principal al forumului este de a aduce laolaltă companii românești și chineze interesate să inițiezecolaborări de afafceri în domeniile menționate.
Participarea este gratuită.

In cadrul evenimentului vor fi organizate sesiuni B2B care să poată materializa colaborări stabile și de lungă durată cu parteneri chinezi.

Informații suplimentare la e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau telefon 0374/474358.