News CCI Brasov

Oportunități de afaceri prin rețeaua EEN

(0 voturi)
Oportunități de afaceri prin rețeaua EEN

Vă prezentăm oportunitățile de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network pentru perioada luna Iunie 2016. 

1. BRFR20150324003 Agent comercial francez în sectorul alimentelor își oferă serviciile de intermediere a vânzărilor Domeniul Agro-Alimentar

Țara: Franța
Tip: Cerere
Descriere: Agent comercial francez specializat în domeniul sectorului alimentar ar dori să reprezinte producătorii europeni pe piața franceză. Caută companii străine care oferă carne și carne afumată pentru catering, restaurante, măcelarii, pentru prepararea delicateselor. Se adresează producatorilor din țările europene.
Avantaje și inovare: Are o rețea mare de catering și colaborează cu o rețea de desfacere formată din hoteluri și restaurante.
Specificația tehnică: Nu se accepta produse de calitate inferioară.
Se caută producători seriosi de carne și produse din carne și carne afumată spre a fi vândute pe piața franceză. Parteneri specializați în prelucrarea produselor tradiționale cu specific regional.
Colaborarea are la baza un contract de agent comercial.


 

2. BRHR20140506001 Companie din Croația își caută un producător de foi din carton și decorațiuni. Domeniul Industrii Creative
Tara: Croația
Tip: Cerere
Descriere: Companie croataă cu activitate în domeniul producerii unei game largi de cutii decorative pentru cadouri. Cutiile sunt concepute pentru celebrări și ocazii speciale, de genul nunți, zile de naștere, pentru a împacheta diferite tipuri de prăjituri, torturi, praline, suveniruri, flori etc.
Datorită cererii mari din partea clienților, compania are nevoie de diferite tipuri de cartoane și de aceea caută un furnizor specializat în relizarea de foi din carton de diferite grosimi, culori și modele, pentru a-și dezvolta gama de produse oferite pe piață.Compania mai este interesată de furnizori de alte materiale decorative de genul lipici pentru carton, decorațiuni, folii de PVC, celofan etc.
Compania dorește o colaborare pe termen lung pe baza unui contract de producție.
Specificația tehnică: Potențialul partener să fie producător sau distribuitor de folii din carton și diferite decorațiuni.


3. BRNL20160520001 Companie olandeză din domeniul realizării de pardoseli, caută noi furnizori pentru extinderea producției. Domeniul Materiale pentru construcții

Tara: Olanda
Tip: Cerere
Descriere: Compania olandeză are un depozit și comercializează online produse pentru acoperirea pardoselilor. Oferă produse pentru uz domestic la o gama de preț de la 15 la 25 euro per metru pătrat.

Produsele oferite sunt: parchet laminat, parchet din lemn natural, mochetă. Pot livra peste 55 de varietăți din aceste produse. Mai oferă și service complet pentru instalare profesională ceea ce asigura cele mai înalte standarde de utilizare, având o garanție de 20 de ani per produs.
Datorita strategiei lor de comerț și service online, împreuna cu noii săi parteneri, se estimează o cifra de afaceri de minimum 1 milion euro în următorii 3 ani.

Potențialii parteneri să fie distribuitori, vânzători engros și producători ce oferă produsele și serviciile in domeniul pardoselilor si decoratiunilor interioare. Aceștia pot fi producători de mochete, furnizori de parchet, dușumele, producători de adezivi și alte accesorii, care pot livra cele mai noi trenduri și concepte în domeniul acoperiri pardoselilor.
Colaborarea va fi pe baza unui contract de servicii de distribuție oferit de firma olandeză.

Specificația tehnica: Produsele să fie clasificate conform standardelor de calitate de pe piața olandeză.4.BRPT20160524001 Producători de produse cosmetice organice, durabile, produse pentru întreținerea sănătății și de igienă personală, dorește un contract comercial în Europa. Domeniul Sănătate

Tara: Portugalia
Tip: Cerere
Descriere: Companie portugheză activează ca agent și distribuitor pe mai multe canale de produse în domeniul întreținerii frumuseții, rețele de vânzare en-detail a produselor farmaceutice, magazinele cu profil de înfrumusețare, magazine bio și sănătate, supermarket-uri, unde desface mai multe brand-uri din portofoliul lor. Compania are o echipa cu experiența în comerțul internațional de peste 15 ani si are consolidate relații de afaceri cu parteneri din întreaga lume, inclusiv piața portugheza, cu experiența în vânzări și marketing.

În Portugalia, compania are un foarte bun renume și este considerat lider în acest sector, cu relații puternice, cu spirit de parteneriat dezvoltat.
Rolul de conducător al companiei, în vânzarea produselor pe toate segmentele de piață
Este probat prin faptul că este unul din principalul jucător în acest sector și reprezintă cam șase producători de noi branduri cosmetice și produse de igienă personală ( întreținerea pielii, a părului, produse de toaletă, de machiaj, produse SPA, produse farmaceutice, parfumuri, produse pentru bebeluși, și alte produse inovative) cu următoarele etichetări și/sau certificări:
-Organic
-Ingrediente naturale
-Ingrediente durabile
-Vegan
-Fără agresiuni pe piele
-Eco-prietenoase
-Biodegradabile
-Fără parabeni
-Fără alergeni
-Fără coloranti
-Fără dulfati
-Fără alcool
- Fără formaldehida
- Fără parfumuri
-Fără corizon
-Fără silicon
- Fără pigmenti
Fără derivati PEG

Potențialul partener trebuie:
-Sa fie un producator al produselor specificate
-Sa fie interesat in a incheia un parteneriat pe termen lung
-Sa poata livra cantitati mari
-Sa indeplineasca cerintele reglementarilor si cerintelor sanitare
-Sa execute produse de inalta calitate cu livrari la timp

Compania cauta producatori a acestor genuri de produse pentru a deveni agent comercial sau distribuitor.

Avantaje si inovare: Echipa cu 15-20 de ani experienta in comert si distributie
- O gama larga de produse: 12 branduri si peste 500 de produse
- Experienta de comert international- colaboreaza cu parteneri din alte 3 tari
- Existenta unei mari cereri de branduri noi pe piata portugheza
- Compania livreaza la 15 mari clienti din Portugalia si cateva tari africane

Specificatii tehnice: Potentialul partener trebuie sa aiba:
- o terță parte de certificare internațională a produselor (Certificari: Leaping Bunny; Ecocert, Cosmebio, Soil Association, USDA (EUA); COSMOS; ICEA, BDIH, Vegani, Nature sau alte certificări relevante)
-Produsele trebuie testate, verificate pentru a fi siguri ca nu sunt alergeni
-Eticheta produsului trebuie sa contina acele informatii in conformitate cu reglementarile legale in domeniu
Se propune un parteneriat bazat pe un contract de agent comercial sau contract de distributie.


 

5. BRDK 20160513001 Companie daneza cauta un producator pentru rasnitele de macinat sare si piper, concepute dupa linia traditionala nordica. Domeniul Industrii Creative

Tara: Danemarca
Tip: Cerere
Descriere: Companie daneza cu sediul n Copenhaga, infiintata de un grup de designeri de interior, in scopul de a crea produse casnice cu un aspect deosebit. In gama lor de articole sunt incluse: boluri si vaze, candele si lumanari care sunt vandute prin retaileri in Danemarca, Norvegia si Suedia.
Se cauta un producator in Europa, care sa le execute pe baza unui contract de productie, rasnite de macinat sare si piper, realizate din lemn, cu o inaltime de cca 25 cm, care se pot utiliza la mese si pentru care designul este la fel de important ca si functionabilitatea. Rasnita trebuie să fie făcuta atât lemn natural și cu o versiune intunecata, care ar putea fi din lemn cu pata sau ulei colorat, sau în mod alternativ de stejar afumat. La interior sistemul de macinare sa fie cu insertii ceramice. Corpul rasnitelor de macinat să fie din frasin, stejar sau similar, deși alte specii ar putea fi acceptate în cazul în care calitatea rămâne ridicată și constantă. În toate cazurile, aspectul inelelor din lemn ar trebui să urmeze întreaga lungime a produsului și vor fi acceptate numai noduri sub 4 mm.

Compania doreste sa discute cu furnizorii de accesorii pentru masa, care pot produce aceste rasnite de macinat conform designului lor, insa de inalta calitate. Ar dori sa discute si cu firmele care prelucreaza lemn sa le fie prezentate produsele lor finite de inalta calitate. Cantitatile se vor discuta direct cu producatorii in cazul in care productia este la un nivel acceptat de firma daneza.
Colaborarea va avea la baza un contract de productie.

6. BRUK20160502001 Se cauta producator de genți inovative și foarte bune protectoare pentru articole sportive mai delicate. Domeniul Industrie Creativa
Tara: Marea Britanie
Tip: Cerere
Descriere: Genti folosite in mod curent pentru transportul bunurilor sportive, a le proteja la un anumit grad, dar ce se gaseste pe piata nu sunt adecvate în medii cu mare stres, cum ar fi transportul aerian.Compania britanica a selectat o combinatie inovatoare de materiale de tăiere a marginii astfel incat folosite in designul unic ofera o protectie imbunatatita si reduce cu mult deterioararea bunurilor sportive de inalta finete, in timpul transportului.
Firma este mica dar experimentata si este interesata in special in OEM (Original Equipment Manufacturers) – Producatori de Echipamente Originale, unde este nevoie de o competenta speciala de identificare a stresului obiectelor.
Avantaje si inovatie:
- Este un tipar special pentru designul inovativ a gentii ce se fabrica.
-Compania a identificat o combinatie unica de materiale care ofera o protectie superioara dar care este totusi usor de cusut cu echipament industrial.
-Compania a proiectat si fabricat prototipuri care au fost testate de clienti si sunt raportate calitati semnificativ superioare gentilor existente acum pe piata.
-Compania are un imens potential de crestere si cauta un partener care poseda capacitatea de a sustine colaborarea.

Specificatii tehnice: Compania cauta un producator de textile care si asambleaza, avand posibilitatea de a coase impreuna genti mari de dimensiuni de la 1.4 m lungime, latime de 0,3 m, pana la 3,5 m lungime si 0,7 m latime. Sunt cca 7 variante de genti.
Cantitatea per an se estimeaza la 3.000 genti cu extindere la 5.000 de genti in anul al doilea de colaborare.

Colaborarea se va face pe baza de contract de productie.


 

7. BRUK20160128002 Agent de vanzari si marketing din Marea Britanie doreste contracte cu producatori de alimente - specialitati. Domeniul Agro-Alimentar
Tara: Marea Britanie
Tip: Cerere
Descriere: Compania are peste 30 de ani experienta in afaceri dezvoltand vanzarile la export in diferite sectoare. A identificat oportunitati in sectorul alimentar, produce de inalta calitate, delicatesuri, iar acum ofera specialitati europene in UK si Irlanda.

Pe baza unui contract de agent cu o companie care sa furnizeze produse ce vor acoperi golurile existente pe piata , de ex. Carne&sunca de calitate, produse lactate, fructe&nuci, masline si ulei de masline dar se pot lua in considerare si alte specialitati de nisa.

Firma poate reprezenta si IMM-uri si companiile mari intrucat doreste sa-si extinda vanzarile in aFără tarii. Poate identifica produsele competitorilor, estimarile de stabilire a prețurilor / marja de jucători pe nisa și de a evidenția lacune care pot exista pentru produsele unui client și să lucreze pentru a dezvolta și implementa o strategie de vânzări. Va realiza liste pentru prospectarea pietii in sectorul pe care-l abordeaza, sa faca primele solicitari, sa organizeze intalniri si sa lucreze ca reprezentant al producatorilor, vanzand pentru ei si asigurandu-le contact local cu noii clienti.
Avantaje si inovatie: Este o companie cu experienta in afaceri, de generatii, o buna cunoastere a industriei alimentare si de bauturi din Marea Britanie si Irlanda, jucatorii actuali pe piata si optiunile in relatiile de distributie inclusiv in retail si engros. Ofera o reprezentanta de incredere pentru companii pe noile piete de export. Este o firma flexibila care se adapteaza activitatilor solicitate de clienti.
Specificatii tehnice: Partenerul de afaceri trebuie sa produca in conformitate cu regelementarile si certificarile UE in domeniul alimentelor.

Se propune o colaborare pe termen mediu si lung pe baza unui contract de agent.


 

8. BRSE20160411002 Designer si producator suedez de pantofi cauta parteneri pentru a-si extinde baza de furnizori. Domeniul Textile si Moda
Tara: Suedia
Tip: Cerere
Descriere: Compania suedeza specializata in design, productie si vanzare de pantofi originali suedezi, doreste sa-si extinda baza de furnizori. Cauta producatori care vin fie cu producția de încălțăminte și produse de pantofi proprii sau companii care sunt în măsură să furnizeze diferite materiale auxiliare. Acele materiale auxiliare pot fi tălpi produse în principal, din lemn, diverse articole din piele prelucrată sau alte materiale legate de domeniul producerii incaltamintei. Partenerul va trebui sa aiba ceva experienta in industria incaltamintei, iar parteneriatul se va baza pe o cooperare pe termen lung cu posibilitatea de a mari productia in timp conform unui contract de productie, chiar si subcontractare.
Avantaje si dezavantaje: Firma suedeza doreste o cooperare pe termen lung, utilizand materiale 100% naturale si prietenoase cu mediul.
Specificatie tehnica: Initial se va contacta partenerul care activeaza in domeniul industriei de pantofi, ca materie primara lemn si/sau piele, care sunt cele doua componente principale in Suedia la fabricarea pantofilor traditionali.
Mai jos sunt cateva fotografii cu modelele de pantofi vandute in prezent de firma suedeza.

Producatorul trebuie sa aiba experienta in confectionarea incaltamintei. Extinderea gamei de produse cu produsele solicitate este un avantaj, precum si posibilitatea de adaptare la produsele personalizate. Este de preferat si un gen de experienta de cooperare internationala.

Cooperarea se va face pe baza unui contract de productie sau subcontractare.


 

9. BRBE20160120001 Companie belgiana specializata in productia si distributia componentelor alimentare pentru carne, pentru ambalare si batoane. Domeniul Agro-Alimentar

Tara: Belgia
Tip: Cerere
Descriere: Frma este specializata in productia si distributia componentelor alimentare folosite la carne si produce 400 tone de produse din carne per saptamana. Specializata in produse din carne de vita, porc, vitel si pasari. Componentele sunt ultra-proaspete, livrate portionate, preparate crude sau fierte.
Compania are 3 divizii:
-Retail (supermarketuri) – produse din carne
- Alimente gustoase (etichetare proprie) - alimente preparate cu carne
-- Servicii alimentare (colectivitati) - produse alimentare preparate pentru colectivitati: spitale, școli, firme de catering.

Dispune de 50 camioane speciale, care livreaza produsele, Principala preocupare este de a livra produse ultra proaspete, a doua zi dupa producerea lor.
Firma doreste sa-si diversifice furnizorii si cauta produse noi in tarile europene pentru urmatoarele produse: carne, fructe, legume, lapte, paste, sosuri, produse non-alimentare de genul ambalaje, iar colaborarea sa fie pe baza unui contract de distributie.

Avantaje si inovare:Calitatea produselor se bazeaza pe sistemul de trasabilitate stricta din Belgia, privind productia fermelor, ambalarea si livrarea.

Specificatii tehnice: Se cauta:
- Carne: produse din carne de vita, vitel, porc si pasari. NU animale vii. Sa aiba capacitatea logistica si de transport de la ferme si/sau abatoare la compania din Belgia.
- Fructe, legume, proaspete sau conditionate in cutii.
- Produse pentru ambalate: cutii din aluminiu sau plastic pentru preparatele alimentare

Partenerul trebuie sa fabrice produse din carne, fructe, legume, lapte, paste, sosuri, produse non-alimentare de genul ambalaje, sa aiba experienta in domeniul alimentar si logistica. Compania belgiana va distribui produsele partenerului pe piata belgiana.
Colaborarea va avea la baza un contract de distributie.


 

10. BRDK20160610002 Companie daneza care produce mobila, cauta noi furnizori. Domeniul Industrii Creative

Tara: Danemarca
Tip: Cerere
Descriere: Compania daneză a fost înființată în 2014 de către 3 parteneri, pentru a crea și a vinde mobilier stil vechi, cu inspiratie din designul nordic. Fiecare produs poate fi executat pe masura si poate fi imbinat pentru a obtine o varietate de configuratii. Produsele sunt realizate in Danemarca dar doresc ca o parte din productie sa fie realizata inaFără pentru a scadea costurile si a castiga timp.
Se cauta producatori de mobilier din scândură de stejar masiv, care sa poata livra blaturi de masă și suprafețele din lemn. Toate se vor face din doua blaturi din lemn de stejar de 40 mm, Fără a fi laminate, slefuite sau cu imbinare cu stifturi din lemn.Lemnul utilizat trebuie sa fie certificat FSC - Forestry Stewardship Council. Toate nodurile din lemn trebuie să fie sigilate la suprafață și blaturile trebuie să fie tratate de două ori cu ulei într-o varietate de trei culori diferite. Finisajul sa fie de inalta calitate incat sa pastreze aspectul rustic.
Picioarele din metal prelucrat manual, intro varietate de stiluri, dar sunt din oțel, înnegrite de obicei cu finisaj cu aspect industrial și pot fi adaptate la diferite modele, inclusiv mese de bucatarie, birouri de scris, bănci și așa mai departe. Ar fi un avantaj în cazul în care societatea furnizoare a picioarelor de metal are facilități pentru acoperire cu pulbere. Desenul complet 3D poate fi transmis viitorului partener.
Firma este interesata de a gasi un mic producator specializat in mobila sau componente de mobila care sa poata lucra pe baza unui contract de furnizare, sa realizeze o expediere ritmica a produselor pe baza acestui contract.

Specificatii tehnice: Nu se asteapta la un singur furnizor pentru cele doua componente si firma accepta si doi parteneri. Unul pentru blaturile din stejar solid, de calitatea ceruta si un furnizor a picioarelor din otel. Se pune accentul pe o livrare ritmica a cantitatilor specificate decat livrari mari la intervale mai lungi, pentru a evita problemele de depozitare.


Pentru a pastra costurile de productie cat mai mici posibil, pentru a mentine o comunicare cat mai usoara si costurile de transport mici, se prefera furnizori din Europa, in special din estul Europei.
Colaborarea va fi pe baza unui contract de furnizare.