News CCI Brasov

Salonul internațional de transport și logistică TransLogistica

(0 voturi)
Salonul internațional de transport și logistică TransLogistica

TransLogistica - cel mai amplu eveniment dedicat transporturilor!  

Cea de-a 2-a ediție a Salonului Internațional de Transport și Logistica – TransLogistica 2016, este cel mai amplu eveniment dedicat transporturilor, logisticii și industriilor conexe din România și din regiune, se desfășoară în perioada 12-15 octombrie 2016 la Romexpo București.

Reunind cei mai reprezentativi producători, importatori, operatori și factori de decizie din industriile menționate, TransLogistica ofera oportunități în dezvoltarea afacerilor, creșterea gradului de notorietate a mărcilor și descoperirea de noi parteneri de business în regiune.

TransLogistica însemnă, pe scurt:

- cea mai mare expoziție de profil desfășurată pe aproximativ 5000mp în spațiile Romexpo, ce adună sub acelasi acoperiș companii importante precum: Deutsche Bahn Cargo Romania, H. Essers, VTG Germania, Grup Feroviar Roman, Ferest Logistic, DPD, TransFeroviar Grup, E-P Rail, Atlassib, XPO Logistics, CFR Marfa, Romfersped, BCVO Logistics, FOMCO, China Shipping, Titan Containers, Rail Container, Alberti e Santi, SSI Schaeffer, DTS Logistic, AGS WIND Transport, Unicom, Europrim, Delfinul Trans Oil.

- una din cele mai mari oprortunități de business networking prin cele 6 evenimente conexe organizate pe perioada expozitională:

1. EURASIA MULTIMODAL LOGISTICS - Conferința Internaționala organizată în parteneriat cuTraceca Romania și Ministerul Transporturilor

2. PHARMA Logistica, seminar dedicat noutăților în logistica pharma, organizat în parteneriat cu ARILOG

3. LOGISTICS CAREERS, masă rotunda la care participa cadre universitare, studenți și HR din industrie

4. GREEN LOGISTICS FORUM, dedicat soluțiilor verzi din transporturi, centre logistice și parcuri industriale

5. BEST FORKLIFT DRIVER, concurs de îndemanare pentru stivuitoristi

- o intensa campanie de promovare, ce include si un newsletter saptamanal cu adresabilitate catre 6000 de specialisti din Romania si din strainatate, din transporturi, logistica, IT, FMCG, Retail, Pharma, si institutii publice (ambasade, camere de comert bilaterale, consilii judetene, primarii)

Companiile membre CCI Brașov  vor beneficia de un discount de 10% la tariful standard de spatiu.

Informații suplimentare la d-na Victoria Lupu CEO

Distinct Image SRL

GSM +40 744 35 19 25

www.distinctimage.ro 

www.translogistica.ro