News CCI Brasov

Târguri internaționale în domeniul construcțiilor

(0 voturi)
Târguri internaționale în domeniul construcțiilor

Atena/ Grecia INFACOMA 2018 și AQUA THERM 2018

Va informam ca in perioada 9 - 12 Februarie 2018, la Mediteranean Exhibition Center din Atena, va avea loc Targul International pentru materiale de constructii, izolatii, usi si ferestre, obiecte sanitare, prefabricate si tehnologii de constructii "INFACOMA 2018".

Acelasi centru expozitional va gazdui in paralel Targul International pentru echipamente de incalzire, racire, conditionarea  aerului, instalatii, obiecte sanitare si tehnologii de mediu "AQUA THERM 2018".

Totodata va informam de posibilitatea oferita de catre organizatori de a gazdui importatori din sectoarele respective, acoperind pentru acestia cheltuielile de transport si cazare pe durata de desfasurare a targului.

Mai multe informatii despre expozitii si evenimentele auxiliare sunt disponibile pe e-mailul Biroului pentru Afaceri Economice si Comerciale al Ambasadei Republicii Elene la Bucuresti : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau pe paginile de internet ale evenimentelor: http://infacoma.helexpo.gr/en si http://aquatherm.helexpo.gr/en