News CCI Brasov

Forum de afaceri: International Production Capacity Cooperation Romania-China

(0 voturi)
Forum de afaceri: International Production Capacity Cooperation Romania-China

Sunteți interesat de un contact direct cu companii din China? Forumul de afaceri România-China vă oferă această oportunitate! Profitați! 

Vă informăm că în data de 18 iulie 2016, începând cu ora 15.00, la  sediul CCIR Business Center,  Amfiteatrul ,,Albastru” București, se va desfășura  Forumul de afaceri - ,,International Production Capacity Cooperation Romania – China”, organizat  de CCIR în parteneriat cu Consiliul de Promovare al Cooperării Sud – Sud (CPSSC) din China.

La acest eveniment vor participa 15 companii din China din următoarele domenii: finanțe-bănci,  industria textilă, echipamente și produse ale industriei electrice, echipament medical, infrastructură, construcții, material rulant și managementul apelor.

Obiectivul forumului: de a aduce laolaltă companii românești și chineze interesate să inițieze colaborări de afaceri din domeniile specificate.

Participarea la Forum este gratuită, iar în cadrul acesteia vor fi organizate sesiuni B2B care să se poată materializa în colaborări stabile și de lungă durată cu partenerii chinezi.

Persoana de contact din cadrul CCIR responsabilă pentru acest eveniment este domnul Petru Russu, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel. 0374.474.358.