News CCI Brasov

Expo TransLogistica

(0 voturi)
Expo TransLogistica

Participând  la cel mai amplu eveniment dedicat transporturilor, logisticii și industriilor conexe din România beneficiați de tarife preferențiale! Profitați! 

TransLogistica - cel mai amplu eveniment dedicat transporturilor, logisticii și industriilor conexe din România și din regiune, se desfășoara în perioada 12-15 octombrie 2016 la Romexpo București.

TransLogistica înseamnă, pe scurt:
• cea mai mare expoziție de profil desfășurata pe aproximativ 5000mp în spațiile Romexpo, ce reunește sub același acoperiș companii importante din domeniile: transport și logistică, construcții, dotări și echipamente pentru centre logistice , IT/sisteme informaționale, e-business, telecomunicații, intralogistică, circulația mărfurilor ;
• una din cele mai mari oportunități de business networking prin cele 6 evenimente conexe organizate pe perioada expozițională:
- EURASIA MULTIMODAL LOGISTICS - Conferința Internațională organizată în parteneriat cu Traceca România și Ministerul Transporturilor
- PHARMA Logistica, seminar dedicat noutăților în logistica pharma, organizat în parteneriat cu ARILOG
- LOGISTICS CAREERS, masă rotundă la care participă cadre universitare, studenți și HR din industria de profil
- GREEN LOGISTICS FORUM, dedicat solutiilor verzi din transporturi, centre logistice si parcuri industriale
- BEST FORKLIFT DRIVER, concurs de indemanare pentru stivuitoristi;
• intensa campanie de promovare, ce include si un newsletter saptamanal cu adresabilitate catre 6000 de specialisti din Romania si din strainatate din transporturi, logistica, IT, FMCG, Retail, Pharma si institutii publice (ambasade, camere de comert bilaterale, consilii judetene, primarii).

Reunind cei mai reprezentativi producatori, importatori, operatori si factori de decizie din industriile mentionate, TransLogistica ofera oportunitati in dezvoltarea afacerilor, cresterea gradului de notorietate a marcilor si descoperirea de noi parteneri de business in regiune.

Companiile brasovene, membre ale CCI Brasov, vor beneficia de un discount de 10% la tariful standard de spatiu.


Informații și sprijin logistic : Departament Relații - CCI Brașov, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.