News CCI Brasov

Delegație din Cuba în vizită la Brașov

(0 voturi)
Delegație din Cuba în vizită la Brașov

Diversificarea pieţei de export a companiilor brașovene în Cuba şi dezvoltarea relaţiilor bilaterale- teme abordate cu ocazia vizitei delegației din Cuba la Brașov! 

Preşedintele Camerei de Comerţ și Industrie Brașov, Silviu Costea, a primit, în data de 6 iulie 2016, vizita unei delegaţii condusă de Excelenţa Sa, Genţiana Şerbu, Ambasador nominalizat al României în Republica Cuba.

Reuniunea s-a înscris în preocuparea permanentă a CCI Brașov de sprijinire a membrilor săi în dezvoltarea afacerilor, inclusiv prin abordarea de noi piețe.

În acest sens, au avut loc vizite de lucru la unii dintre cei mai importanți producători, membri ai CCI Brașov, respectiv IAR SA Ghimbav, ELECTROPRECIZIA SA Săcele, LOSAN ROMANIA SRL, MAXAM Victoria, companiile brașovene făcându-și cunoscută oferta de produse destinate exportului.

Viziunea Excelenţei Sale include dezvoltarea unei platforme de cooperare pe termen lung care să acţioneze în Cuba şi în întreaga zonă a Americii Latine, iar Brașovul să valorifice domeniile în care are competenţe cheie pentru a intra pe această piaţă. În acest sens, Excelenţa Sa, Genţiana Şerbu a precizat faptul că, la începutul lunii noiembrie a.c. se va organiza o misiune economică în Cuba, cu ocazia desfăşurării Târgului Internaţional de la Havana, la care sunt invitate să participe şi companii brașovene.

Preşedintele Camerei de Comerţ și Industrie Brașov, Silviu Costea, a exprimat deplinul interes şi întreaga deschidere pentru a contribui la diversificarea pieţei de export a companiilor brașovene în Cuba şi de a dezvolta şi aprofunda relaţiile bilaterale.