News CCI Brasov

Oportunități de afaceri prin rețeaua EEN

(0 voturi)
Oportunități de afaceri prin rețeaua EEN

Vă prezentăm oportunitățile de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network pentru luna Iulie 2016. 

1. BRFR20160331001 Birou de furnizare francez caută picioare de mese din metal, pentru mobila de bucătărie, chiuvete de baie, scaune tapițate, de la producători din estul Europei. Domeniul Mobilare și Mobilier

Tara: Franța
Tip: Cerere
Descriere: Ca un fost cumpărător de mobilă pe piața franceză, pentru unul din cei mai mari producatori francezi de mobila, biroul are o rețea vastă de cumparatori si o cerere mare de elemente pentru produsele realizate in vestul Europei. De aceea si-a creat propria afacere pentru a realiza legatura intre cumparatorii francezi si producatorii din estul Europei.
Cumparatorii francezi au transmis deja programul detailat si conditiile (design, primele cantitati necesare) pentru unele produse, de aceea se caută 3 tipuri de producatori diferiti care sa poata produce:
1) Picioare din metal pentru masa de birou la pret competitiv
2) Scaune tapitate la un pret competitiv de genul fotolii, scaune pentru mese, scaune de sufragerie. Materialele folosite poate fi lemn de esenta tare, metal, PAL, MDF impreuna cu orice fel de tapiterie, piele, imitatie de piele, poliuretan sau tesaturi.
3) Piese de mobilier pentru mobila de bucatarie si chiuvete de baie. Materialele pot fi ceramica, granit, rasina sintetica, sticla si orice alt material.
Compania franceza, conform solicitarii clientilor francezi , pot solicita livrari in cantitati mari cu ambalaje personalizate.
Biroul de furnizare francez caută subcontractori care sa poata respecta programele si conditiile solicitate si care le propune contracte de productie si subcontractare cu clienti francezi.
Compania franceza va ajuta pe producatori si clienti sa incheie contracte, sa discute intre ei cerintele si sa urmareasca realizarea produsului.
Avantaje si inovatii: Biroul de furnizare francez caută sa gaseasca cele mai bune solutii pentru clientii sai in domeniul mobilei.
Specificatii tehnice:
1) Picioare pentru mesele de birou: potentialul partener trebuie sa realizeze: tăiere, îndoire, găurire, ștanțare, lăcuire din oțel.
2) Scaune tapitate: nu sunt cerinte speciale, potentialul partener trebuie sa aiba activitate in tapiterie
3) Piesele componente pentru bucatarie si chiuvete de baie: potentialul partener trebuie sa aiba experienta in prelucrarea acestor elemente de mobilier cu ceramica, granit, rasini sintetice, sticla sau orice alt gen de material
Se caută un subcontractor care este familiarizat cu masinile cu CNC pentru a furniza picioare de mese din metal si pentru celelalte elemente, subcontractorii ar trebui sa aiba experienta in afacere, sa aiba o calitate constanta, termene de livrare care sa fie respectate si preturi competitive.
Colaborarea va fi pe baza u ui contract:
- Agent comercial
- Contract de productie
- Subcontractare


 

2. BRSE20160531001 Producator suedez care ambaleaza produsele alimentare in vid/ format termic, ofera oportunitatea de subcontractare furnizorilor de pungi de plastic. Domeniul materiale
Tara: Suedia
Tip: Cerere
Descriere: Compania suedeza produce o gama larga de ambalaje in vid, din plastic destinate produselor alimentare, utilizate indiferite domenii, de genul mancare proaspata – salate, snadwiche-uri si mese de pranz, precum si solutii pentru dulciuri, ciocolate si alte alimente similare. La ambalarea produselor pentru livrare catre clientii lor, produsele sunt protejate intro punga mare de plastic pusa intro cutie de carton, pentru a fi transportate la client.
Acum se caută furnizori noi pentru pungile de plastic, pe baxza unui contract de subcontractare

Specificatia tehnica: Compania suedeza caută pungi de plastic conform fotografiei de mai jos. Datele exacte si modul de procesare vor fi discutate cu viitorul furnizor, impreuna cu alte aspecte de calitate a materialului.
Dimensiuni: 800/400 x 1100 x 0,02 mm
Ambalare: Role
Material: MDPE
Culoare: albastru
Volum: 20.000 buc/comanda
Solicitare: ISO 22000/BRC

Viitorul partener al firmei suedeze trebuie sa fie un furnizor cu experienta in domeniul materialelor plastice folosite in industria ambalarii alimentelor, sau similar.
Tip de parteneriat: subcontractare


 

3.BRSE20160608001 Companie suedeza caută un producator in domeniul textile pentru zgarda si lesa pentru caini, inovative. Domeniul Inovativ
Tara: Suedia
Tip: Cerere
Descriere: Compania suedeza este interesata sa incheie un contract de productie cu o companie ce executa zgarda si lesa din material textil.Zgarda ar trebui fabricata in trei marimi: Mic, Mediu, Mare. Se vor folosi benzi din poliester / polipropilena, Velcro, moale si elastică, toate materialele fiind negre. Zgarda ar trebui să aibă trei bucle din poliester prin care trece lesa si un logo brodat in auriu. Materialul din lesa ar trebui să fie din poliester negru de 8 mm. Manerul este o bucla de 200 mm, prinsa de lesa cu lipici, clipsuri din metal si tub de metal pentru siguranta. Capatul celalalt are o bucla mica in capatul lesei de 15 mm, lipita cu lipici, clips de metal si tub de metal.La aceasta bucla este un inel de metal auriu care este atasat. Lesa va avea o singura dimensiune iar lingimea finala trebuie sa fie de 1600 mm (1,6 m).
Avantaje si inovatie: Zgarda si lesa are propriul design nou pe piata si poate fi utilizat cu diferite functiuni. Este perfecta pentru plimbarea zilnica a cainilor, confortabile pentru ei si usor de folosit pentru proprietar. Zgarda si lesa este ultimul gen de echipament de antrenament al cainilor si intruneste functiunile ce-l ajuta pe proprietar si pe caine sa lucreze impreuna, foartebine.
Specificatie tehnica: Compania intentioneaza sa stabileasca o cooperare pe termen lung cu un potential partener cu experienta in acest domeniu.

Compania caută un partener care poate produce un prototip in trei marimi-mic, mediu, mare, impreuna cu lesa, conform desenului, urmand ca apoi producatorul sa execute o cantitate mare, pe baza unui contract de productie.


 

4.BRBG20160407001 Producator bulgar de mobila, caută furnizori. Domeniul mobilier
Tara: Bulgaria
Tip: Cerere
Descriere:Compania bulgara este pe piata din anul 1992 si are o deosebita reputatie ca producator de mobila unica si de calitate superioara. Firma are o echipa de designeri si profesionisticare sunt ghidati dupa ultimele tendinte in domeniul design-ului interior. Materialele folosite in procesul de fabricatie au trecut toate testele standardelor UE si au certificatele necesare.
Se caută furnizori de materiale pentru mobila, de genul:
• lemn - plăci aglomerate, plăci aglomerate laminat (PAL), MDF (fibrolemnos de densitate medie), HDF (fibrolemnos de mare densitate), furnir, toate tipurile de lemn masiv (stejar, fag, cires, nuc) etc.
• metal - oțel sub formă de tije, tuburi și foi; aluminiu sub formă de tuburi și formate secțiuni, cum ar fi unghiuri, canale, etc.
• sticla, plastic, acrilice, plastice turnate
• rattan și răchită
• spuma poliuretanica
• vată de tapițerie
• umpluturi de nucă de cocos și lână naturală
• textile (tesaturi)
• piele naturala si piele sintetica

Se caută furnizori, in principal din UE, care sa poata onora comenzi in cantitati mici, si care sa poata executa detalii pentru mobilier, componente cu un design specific.
Compania caută producatori sau furnizori de materiale pe baza unui contract de productie.

Specificatie tehnica:
• Pentru materiale lemnoase: durabilitate, rezistenta la abraziune, la temperatura etc
• Pentru materialele metalice: durabilitate, gama larga de marimi si stiluri
• Pentru sticla si plastice: rezistenta si durabilitate, rezistenta la lichidele reci, la aburi, rezistenta la impact
Toti potentialii parteneri trebuie sa fie certificati si conformi cu standardele UE.
Colaborarea va fi pe baza unui contract de productie.


 

5.BRES20150122001 Producator de ambalaje inovatoare pentru băuturi caută parteneri interesați în capacitățile sale de producție. Domeniul Agroalimentar

Tara: Spania
Tip: Cerere
Descriere: Firma a dezvoltat un produs inovator, bazat pe ia stilul complet, luat la pachet. Acest produs este potrivit pentru miliardele de consumuri zilnice de băuturi la fel de răspândite: cafea, ceai, băuturi răcoritoare, vinuri etc. efectuate în afara casei, în mod direct pe drum, în birou, în avioane, pe nave, în trenuri, automate etc. Produsul este format dintr-un recipient realizat din hârtie reciclabilă, cu un fund dublu care încorporează capsula cu produsul care se va gusta. Această capsulă este inchisa etanș cu o membrană semi permeabilă pentru a evita pierderea proprietăților lor. O alta caracteristica de noutate este un instrument de amestecare care încorporează zahăr în funcție de produs. Metoda de utilizare este: adăugați apă, trageți clapeta pentru a elibera conținutul capsulei și se agită.
Produsul poate fi realizat in diferite modele si dimensiuni care sa indeplineasca nevoile in functie de locul in care se consuma (in avion, la birou, automate etc)
Firma este interesata sa incheie un contract- acord de licență cu alte companii pentru fabricarea și comercializarea produsului.

Avantaje si inovare: Adecvat pentru spatii micica: in avion, tren, pe nave, automate etc.:
- Toate-un singur recipient.
- Recipientele sunt și pot fi stivuite, realizate din materiale reciclabile și de unică folosință.
- După utilizare poate fi comprimat până la 90% din volum.
- O gamă largă de băuturi ar putea fi utilizate cu ajutorul acestui produs
- Preț similar cu alte produse clasice, dar cu multe îmbunătățiri.
- Capsula cu ceai, cafea, băuturi, etc este sigilata, în scopul de a păstra toate proprietățile lor.
- Când este necesar îndulcitorul este impregnat și nu este nevoie de recipient suplimentar.
Specificatie tehnica: Cautăm producatori de ambalaje care doresc sa includa acest nou format in productia lor.
Prototipul este disponibil pentru demonstratie.
Parteneriatul se va desfasura pe baza unui contract de licenta/ contract de productie.


6. BRNL20160530001 O tanara marca de moda olandeza pentru îmbrăcăminte anti-miros, caută parteneri pentru productie. Domeniul Industrii creative

Tara: Olanda
Tip: Cerere
Descriere: O companie olandeza a inceput din 2015, sa proiecteze imbracaminte de inalta calitate anti-miros. Scopul firmei este de a a realiza o colectie mare de inalta calitate, anti-miros. Imbracamintea este recunoscuta pentru confortul sau, rezistenta dar o caracteristica majora este faptul ca hainele au insusiri anti-miros.
Compania olandeza caută un producator care este interesat sa realizeze sau sa subcontracteze executia imbracamintei anti-miros. Imbracamintea este pentru barbati si femei iar gama consta in mai multe tipuri de haine, de genul pelerinelor cu gluga. În timp, gama se va extinde cu pantaloni, tricouri, jachete etc. Prima colecție constă în tipul de bază de îmbrăcăminte, dar numărul diferitelor articole de îmbrăcăminte va crește în timp. Comenzile initiale vor fi in jur de 100 articole din fiecare imbracaminte
Avantaje si inovatie: Firma olandeza a gasit o solutie pentru persoanele care lucrează în medii care sunt caracterizate prin emisii ridicate de miros înțepător. Materialul textil asigură ca mirosurile sa fie stocate în exterior, astfel încât pielea, parul si hainele raman fara miros. Compania este in mod constant preocupata pentru a optimiza produsul, a prelungi durata de viață și, de asemenea, este o solutie optima pentru spalatoriile industriale cu autoservire.
Specificatii tehnice: Firma olandeza este preocupata sa gaseasca un atelier de confectionat imbracaminte care sa poata oferi operatiile complete: croire, coasere, imbinarea produselor, conform instructiunilor, tiparelor si sabloanelor . Partenerul trebuie sa poata executa loturi mici de la 50 la 200 bucati pentru fiecare tip de produs, ca si comenzi initiale.

Colaborarea se va realiza pe baza unui contract de productie sau subcontractare.


7. BRPT20160629001 Se caută producatori europeni de cosmetice si obiecte de toaleta pentru bebelusi si copii. Domeniul Produse cosmetice bio

Tara: Portugalia
Tip: Cerere
Descriere: In prezent compania portugheza acționează ca agent și distribuitor în principalele lanțuri multiple de frumusete, vânzare cu amănuntul, parafarmacii, magazine de frumusete, bio și de sănătate, lanțuri de franciză și lanțuri de supermarketuri, oferind mai multe branduri din portofoliul lor de produse. Firma are o echipa experimentata in comertul international de peste 15 ani si are relatii de afaceri cu parteneri din intreaga lume (inclusiv Portugalia), cu experienta in vanzari si marketing. Se livreaza pe principalele piete si este reprezentant a sase producatori de marci noi de cosmetice pentru bebelusi si copii (pentru fata, pentru corp, cremehranitoare pentru fata, crème hidratante de fata, lapte hidratant pentru corp, spuma pentru curatarea fetei, balsam de buze, spumant de baie, conditionerpentru par si solutii pentru spalarea corpului, scutece si alte produse de gen)

Potentialul partener trebuie:
- Sa fie producator a articolelor enuntate mai sus;
- Sa doreasca un parteneriat pe termen lung
- Sa poata livra cantitati mari
- Sa fie in conformitate cu reglementarile consumatorilor si cerintele sanitare
- Sa realizeze produse de inalta calitate livrate la timp

Firma portugheza isi doreste sa fie agent comercial sau distribuitor pentru producatorii de articole cosmetice pentru copii.
Avantaje si inovare:
- echipa cu 15-20 de ani experienta in distributie.
- In Portugalia este o cerere mare pentru produsele organice , naturale pentru produsele destinate copiilor.
- Lipsa ofertelor pentru aceste produse.

Specificatie tehnica: Certificare internațională a produselor. Produsele trebuie să fie testate, verificate sau o dovadă proprie care să asigure că nu există alergeni detectabili. Eticheta produsului sa contina informatii privind reglementarea legala a continutului. Toate produsele sa fie inregistrate la CPNP- Portalul Notificarii Produselor Cosmetice din UE.si sa mai aiba evaluarea de siguranta, sa fie destinate special pentru copii.
Produsele sa fie naturale: “fara produse toxice” (sulfati, parabeni, ftalati, PEG, silicon, alcool, formalina, cortizon, culori si parfumuri artificiale- sa fie eco-prietenoase si biodegradabile.
Nu există ingrediente derivate de origine animală, fără teste sau cruzime asupra animalelor
Colaborarea va fi pe termen lung, pe baza unui contract de agent sau de distributie.


 

8. BRCZ20160525001 Companie ceha de design interior caută un producator de mobila pentru sezut. Domeniul – Industrii creative
Tara: Cehia
Tip: Cerere
Descriere: Cand proiecteaza un interior, compania insista pe un contact strict cu clientul.Caută solutii individuale care sa intruneasca cerintele practice de utilizare. Se pune accent pe calitate, simplicitate si designul atemporal al componentelor interioare. Compania prefera design-ul unic, echipament individual pentru fiecare spatiu. Doreste sa-si extinda portofoliul de aceea caută producatori de scaune, fotolii, canapele, perne, garnituri cu trei piese. C ompania ofera design de interiorpentru case familiale, hoteluri, birouri, cafenele, restaurante etc.
Afacerea este dezvoltata in Cehia dar si in alte locatii din Europa. S-a decis pentru o cooperare internationala si spera sa gaseasca producatori de mobila mai deosebita, unicat.
Specificatia tehnica: Compania ceha caută producatori de mobilier penru sezut, cu perne, special concepute pentru fiecare client, deci o productie individuala nu cantitati mari.
Firma prefera cooperarea cu un producator cu experienta ce poate realiza mobila conform schitelor sau chiar producatorcare poate oferi si propriile solutii de proiectare.
Type and Role of Partner Sought: The company prefers cooperation with experienced manufacturers who are able to produce furniture according to the drawing on small scale production. Or the manufacturers which are able to offer their own design solution as well.
Colaborarea va fi pe baza de contract de productie sau contract de furnizare.


 

9. BRNL20160610001 Un brand olandez de genti de piele pentru femei, caută producatori in domeniu pe baza unui contract de productie. Domeniul Textile si Moda
Tara: Olanda
Tip: Cerere
Descriere: Compania olandeză oferă genți de mână din piele pentru femei, ultima moda. Punctul forte al brandului este măiestria și utilizarea pielii naturale, aplicate în desene sau modele specifice. Se conectează calitatea la durabilitate. Marca este caracterizata prin piele robusta, eleganta si tenacitate feminina, cu accent pe portabilitate și un finisaj de lux. Pielea folosita pentru genti este piele naturala tabacita tăbăcită, care este robusta și datorită acestui tratament, dar în același timp suficient de flexibila pentru aspectul fin.Proiectarea si vanzarea se face in Olanda si tintesc segmentul mediu superior al pietii.
Se caută un partener de productie care sa realizeze serii mici.Colectia actuala consta in cca 6 modele, iar pentru un nou design ce intra pe piata este nevoie de 10-20 bucati. Pentru modelele clasice e nevoie de cca 100 bucati.
Compania caută partener de productie:
-cu experienta in producerea gentilor de piele luxoase
-care poate produce cantitati mici dar are si capacitatea de a produce mai mult
-sa colaboreze bine cu compania olandeza
-care are o sursa de piele tabacita de inalta calitate, dar daca nu e posibil , compania olandeza este deschisa pentru a veni cu alte solutii
-firma olandeza va furniza tiparele create in CAD-CAM, dar sunt acceptate si tiparele facute manual
- Sa poata vorbi si scrie in limba engleza
- Potențialului partener lucrează legal și oferă angajaților lor condiții bune de lucru
Se solicita mai intai mostre executate de partener pentru a proba experienta iar daca sunt conforme cu cerintele lor, va transfera productia intregii colectii la partener.
Colaborarea va fi pe baza unui contract de productie. 

10. BRBE20151015001 Se caută un producator de obiecte din piele care sa fabrice papuci din piele. Domeniu Textile si Moda
Tara: Belgia
Tip: Cerere
Descriere: Un IMM belgian proiecteaza si comercializeaza papuci din piele pentru copii., femei si barbati. Papucii din piele sunt vânduti în principal printr-un magazin de web dedicat firmei, dar, de asemenea, si în magazinele din Belgia, Franța, Israel și prin magazinele web ale unor parteneri.
Pentru a face fata cresterii vanzarilor, compania caută producatori de papuci sau articole din piele pentru a produce papuci pe baza unui contract de productie.Acestia vr fi executati conform desenului si tiparelor oferite de firma belgiana.
Specificatie tehnica: Produsele belgiene, care au toate o talpă suplă sunt realizate numai din piese colorate din piele asamblate prin tehnici de cusut. Capacitatea de productie sa fie flexibila in ideea de a se adapta previziunilor de vanzare, cu un minim de 2.000 perechi pe luna. Gama de modele sunt de la marimea 16 la 45 (marimi franceze).
Pentru a pastra preturile de productie la niveluri rezonabile, papucii ar trebui să fie făcuti din piele de vacă, cu mai multe culori, definite în funcție de sistemul de potrivire a culorilor-Pantone.
În cazul în care compania livrează corectl, de calitate sau produse ecologice, acesta este un avantaj.
Producția de papuci din piele cu talpă suplă se vor realiza în conformitate cu modelele companiei belgiene. Partenerul va furniza, de asemenea pielea.
Colaborarea va avea la baza un contract de productie.