News CCI Brasov

Oportunități de promovare prin catalogul Topul Județean al Firmelor

(1 Vot)
Oportunități de promovare prin catalogul Topul Județean al Firmelor

În luna octombrie 2016 vor fi premiate cele mai performante companii brașovene! Acum este momentul promovării produselor și serviciilor dvs. 

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează în luna octombrie 2016, cel mai important eveniment de afaceri al anului din Brașov TOPUL NAȚIONAL AL FIRMELOR 2015 – faza judeteana, ediția a XXIII-a.

An de an evenimentul se bucură de participarea a peste 400 de persoane, reprezentanţi ai mediului de afaceri, oficialităţi şi reprezentanţi ai mass media.

Considerând că activitatea pe care o desfășurați este de interes pentru comunitatea de afaceri,  ACUM puteți să vă promovați produsele și serviciile prin inserarea unei machete publicitare în catalogul și CD-ul care se vor edita cu această ocazie, elemente de promovare de largă circulație.

Catalogul şi CD-ul vor cuprinde primele trei firme clasate pentru fiecare categorie de întreprindere şi grupă de activitate şi vor fi distribuite laureaţilor, oficialităţilor, camerelor de comerţ şi industrie teritoriale şi bilaterale, ambasadelor străine în România, delegaţiilor economice, altor potenţiali parteneri de afaceri şi companiilor membre ale Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov.

Oferta completă de promovare poate fi consultată aici.

Oferta de promovare poate fi  personalizată în funcție de politica de marketing a companiei.

Informații suplimentare la : www.topulfirmelor.ro

Persoană de contact: d-na Simona Ordace, Departament Relații, telefon 0268/547085, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.