News CCI Brasov

Oportunități de afaceri prin rețeaua EEN

(0 voturi)
Oportunități de afaceri prin rețeaua EEN

Vă prezentăm oportunitățile de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network pentru luna August 2016.

1. BRES20160524001 Organizație de producători de carne din Galitia caută noi folii de ambalare. Domeniul Agroalimentar

Tara: Spania
Tip: Cerere
Descriere: O noua organizatie inovativa din Galitia a producatorilor de carne cauta producatori de folie pentru impachetat. Organizatia cuprinde producatori, de renume, a carnii de porc, pasare, vita, companii ce comercializeaza carnea si alte entitati, de genul entrelor de cercetare. Pentru a asigura calitatea si prospetimea produselor in procesul de comercializare este important sa se aplice o ambalare inovativa, atractiva, ecologica care se va furniza de un partener pe baza unui contract de productie. Volumul mare de productie din carne impune un partener capabil sa livreze loturi mari in timp scurt si sa intruneasca toate cerintele mentionate.
Specificatie tehnica: Experienta in ambalaje de inalta calitate pentru produsele perisabile. Folia utilizata pentru produsele din carne trebuie sa fie din materiale sintetice si sa fie o folie multi-stratificata astfel incat sa creeze bariere puternice de oxigen si aburi in pungile de vacuum.
Partenerul trebuie sa aiba experienta in domeniul ambalajelor de inalta calitate pentru produsele perisabile si sa poata oferi un produs de ultima generatie.
Colaborarea va avea la baza un contract de productie.


 

2. BRHU20160728001 Companie producătoare caută furnizori din estul Europei și zona Baltica. Domeniul- Industria prelucrătoare
Tara: Ungaria
Tip: Cerere
Descriere: Compania din Ungaria activeaza in fabricarea diferitelor aparate de uz casnic (frigidere, aspiratoare, masini de spalat vasele, masini de spalat etc). Datorita complexitatii lantului lor de aprovizionare, se cauta noi furnizori din estul Europei si zona Baltica pentru a mari flexibilitatea activitatii de productie si a reduce costurile de transport.
Furnizorul trebuie sa prezinte ca are experienta si inregistreaza performanta in produsele solicitate si de preferat in industria auto sau in producerea aparaturii medicale; sa aiba un sistem de calitate implementat, de ex ISO 9001, QS-9000; sa aiba o capacitate suficienta pentru a livra la rimp produsele conform graficului; sa demonstreze ca au o stabilitate financiara; sa aiba un suport tehnic viabil incat sa poata participa ca partener la dezvoltarea si optimizarea proiectarii.
Specificatia tehnica: Unele dintre cele mai importante produse de bază necesare:
ștanțare și modelare metal, ansambluri electromecanice, tuburi de aluminiu, turnare prin injecție (capacități de vopsire), PCB (Printed Circuit Board Assembly), utilaj de prelucrarea sârmei și cabluri de alimentare.
Partenerii ar trebui sa poata realiza anumite parti din diferite echipamente casnice care vor fi definite de comania din Ungaria, pe baza unui contract de productie.


 

3. BRBE20160706001 O companie belgiana care produce ciocolata fina, inghetata si patiserii, doreste incheierea de contracte de furnizare sau join venture. Domeniul Alimentar

Tara: Belgia
Tip: Cerere
Descriere: O companie belgiana are o experienta de peste 30 de ani in comercializarea produselor premium de patiserie, ciocolate si inghetata, bazate pe traditiile si tehnicile culinare franceze.
Compania cauta cele mai bune materii prime și produse între sezoanele de recoltare pentru a selecta, a gusta si testa calitatea microbiologica. De asemenea, ei lucrează cu bucătari-chef internaționali pentru dezvoltarea deserturilor personalizate pentru segmentele corporative și privat.
Gama lor de produse include:
- Patiserie: tarte, briose, croasanturi si macaroons;
- Ciocolata: batoane, praline si bomboane
- Inghetata, sorbeturi, nuga

Toate produsele sunt produse manual, cu ingrediente naturale. Produsele sunt vandute in Belgia, China, Cehia, Franta, Germania, Japonia, Kuwait, Letonia, Rusia, Scandinavia, Spania, Olanda si Marea Britanie, prin mai multe canale de vanzare ca cel pentru delicatese,
Magazine cu gama cea mai scumpa de produse, restaurante si hoteluri luxoase dar si catering.
Compania cauta un joint-venture și / sau achiziționarea unei societăți, în scopul de a consolida oferta și poziția pe piețele existente sau noi.
Toate conditiile de joint venture sau achizitia vor fi discutate intre compania belgiana si firma straina in cursul negocierilor.
Specificatie tehnica: Partenerul trebuie sa aiba o prezenta puternica in sectorul local de alimentatie de lux si este activ in nisa de piata.
Tipul partenerului cautat:
Pentru contractul de achiziție, firma e interesata de achiziționarea companiilor cu o prezență puternică în segmentele de produse alimentare de lux de pe piețele lor de origine, care ar fi compatibile cu produsele și poziționarea acestora.
Pentru joint-venture, acestea sunt în căutarea de parteneri, cu o poziție puternică pe piață în segmentul de produse alimentare de lux cu care se pot întări împreună oferta și poziția.
Tip de parteneriat: Contract de achizitie / contract join venture


4.BRFR20160711001 Companie franceză specializată în sisteme feroviare caută subcontractor pentru lucrari din foi de metal si sudura mecanică. Domeniul Auto, Transport si Logistica

Tara: Franta
Tip: Cerere
Descriere: Companie franceză, infiintata cu aproape un secol în urmă, este unul dintre cele mai importante sisteme de cale ferată și a furnizor de servicii din Franța și funcționează peste tot în lume. Lista lor de clienti include companii importante la nivel global, inclusiv Alstom și Bombardier.Se cauta furnizori de produse din foi de metal si sudura mecanica.Se doreste o gama larga de produse variind de la 5cmx5cmx5cm pana la 300cmx100cmx100cm.
Toti potentialii furnizori trebuie sa aiba certificare EN 15085 pentru sudura, adecvat pentru sistemul feroviar si pot sa livreze in vestul Europei. Potentialul partener trebuie sa fie suficient de mare, cu o cifra de afaceri de minimum 5 M€ iar cifra de afaceri care se va realiza cu firma franceza ar fi in jur de 0.5 M€.
Se ofera contract de subcontractare catre una sau mai multe companii capabile sa realizeze produse conform cu specificatiile companiei franceze, cerintele de calitate si conditiilor de livrare.
Avantaje si inovare: Compania este una din furnizorii de top din lume in domeniul echipamentului feroviar, oferind o gama foarte variata de produse si servicii. Opereaza in Europa, Americi, Asia si Australia. Furnizorul va avea un beneficiu direct din extinderea si dezvoltarea companiei pe aceste piete.
Specificatie tehnica: Certificare EN 15085; Certificare ISO 9001
Potentialul partener trebuie sa aiba un software de planificare a resurselor (Enterprise Ressource Planning).
Materialul necesar: otel inox, aluminiu, otel carbon.
Grosimea produselor: de la 0,8 mm la 8 mm.
Cantitati estimate: de la 20 la 1.000 bucati/an
Produsele se vor livra conform specificatiei tehnice, oriunde in Europa, in timp rezonabil si la preturi rezonabile.
Colaborarea va fi pe baza de subcontractare. 

5. BRDE20160727001 Se caută furnizori pentru producatori competitivi și confectioneri de draperii (ne-țesute, nailon, spandex, bumbac) Domeniul Textile
Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere: O companie germana care activeaza in domeniul dezvoltarii,marketing si vanzari de material promotional, sectorul turism- linii aeriene, tour operatori si agentii de turism- cauta furnizori de draperii, producatori si confectioneri (netesute, nailon, spandex, bumbac).Compania ar dori sa coopereze cu o firma activa in confectionare, productia de textile specializate si in imprimarea desenelor pe produse, pe baza contractelor de productie si de subcontractare.
Cantitate: 1.000.000 de bucati per an.
Avantaje si inovare; Principalul avantaj pentru furnizor ete o crestere a cifrei de afaceri.
Specificatia tehnica: Partenerul sa fie activa in domeniul textil, sa lucreze diferite operatii de coasere si imprimare a desenelor pe produsul textil.


 

6. BRFR20151217002 Companie de mobila franceză cauta furnizori de mobilier si accesorii pentru locuinte. Domeniul Mobila
Tara: Franta
Tip: Cerere
Descriere: Firma din sud-estul Frantei este specializata in crearea si distributia mobilei cele mai scumpe. Compania produce si renoveaza antichitati si mobilier in spatiul de 1600 m2 pe care spera sa-l dubleze in anul viitor. Compania activeaza pe pietele din Franta si Elvetia si doreste sa identifice noi furnizori de mobila si accesorii pentru hotele, restaurante. Cauta mobila din MDF sau HPL inclusiv scaune, mese, cadre de paturi si accesorii, lampi, etajere, manere pentru usi, draperii-perdele, galerii pentru perdele, jaluzele interioare, cuiere, abajururi, oglinzi, perne, carpete pentru a personaliza elementele de mobilare si a intruni nevoile si cerintele clientilor.
În general, mobilierul ar trebui să fie de genul foarte scump, iar comenzile finale pe care compania se asteapta sa vanda 15-25 de produse pe lună în cadrul unui acord de distribuție.
Producatorul trebuie sa poata personaliza elementele de mobilier la cerintele clientelei.
Comenzile se transmit in fiecare trimestru, cantitatea estimata a fi distribuita in reteaua franceza este de 60-70 bucati.

Avantaje si inovatie: Compania are un birou, spatii de productie si logistica, aprox. 1600 m2 iar compania isi va dubla suprafata in 2016.
Partenerul va trebui sa fie producator de mobila din lemn masiv, MDF si HPL. Sau accesorii.
Tipul de colaborare va avea la baza un contract de distributie.


 

7.BRSE20160712001 Designer suedez cauta producatori de textile. Domeniul Moda
Tara: Suedia
Tip: Cerere
Descriere: Companie suedeza cu sediul in Stocholm proiecteaza si vinde produse si accesorii pentru bebelusi, de genul perne pentru incalzire care sunt concepute astfel incat sa fie comode pentru copil si pentru mame. Compania isi vinde produsele online si prin vanzatori specializati de pe piata suedeza. Firma doreste sa-si mareasca prezenta internationala si cauta producatori textili care sunt interesati sa execute produse de inalta calitate pentru copii, sub marca clientului, pe baza unui contract de productie. Viitorul partener trebuie sa dispuna de o dotare tehnica completa in procesul de productie, de la procurarea materialelor, la cusut, ambalat si etichetat. Pernele pentru incalzire trebuie realizate din tesatura de inalta calitate, din bumbac, flanel sau bambus, certificate de GOTS (Global Organic Textile Standard).
Umplutura trebuie să fie dintr-un material organic adecvat, iar pernele trebuie să fie croite, cusute, umplute și etichetate. Se va oferi o mostra si se va executa un prototip. Se preconizeaza ca productia initiala sa fie de 50-500 bucati, dimensiunile pernei de 13x23 cm si umplute cu aprox. 130 grame de produse organice.
Partenerul trebuie sa poata produce articole noi, la cerere, intrucat firma suedeza-si dezvolta continuu sortimentul produselor oferite pe piata UE, Turcia si Tunisia.
Parteneriatul se va baza pe un contract de productie.


 

8.BRDK20160801001 Designer danez cauta producatori de imbracaminte sport. Domeniul – Textile si moda.
Tara: Danemarca
Tip: Cerere
Descriere: Tanar designer danez isi va lansa prima colectie nationala de imbracaminte sport-gimnastica, pe la sfarsitul anului 2016, si cauta urgent un producator care poate livra rapid , o colectie relativ mica initial.
Colectia consta din colanți, pantaloni, pantaloni scurți, bluze, tricouri și hanorace pentru barbati si femei, cu logo imprimat sau presat.Tesaturile sa fie o combinatie de poliester/ amestec cu elastan, asa cum sunt majoritatea tesaturilor utilizate in imbracamintea sport.
Compania este interesata de o cooperare de productie pe termen lung, pe baza unui contract de productie.


 

9. BRDK20160721001 Designer de lampi danez cauta ambalaje din carton de înaltă calitate. Domeniul Industrii creative.
Tara: Danemarca
Tip: Cerere
Descriere: O marca foarte cunoscuta de lampi si accesorii, care vinde in peste 30 de tari, din Europa, America de Nord si Asia prin peste 250 puncte de vanzare. Compania si-a construit reputatia si vanzarile pe productia de lampi din diferite materiale, inclusiv metal, sticla si plastic. Lampile produse sunt delicate, fragile si trebuie ambalate cu atentie pentru transportul lor si depozitarea pana in momentul livrarii la client.
In prezent, ambalarea lampilor si a abajururilor se face din hârtie albă rigidă cu o hârtie stratificată de 4 + 4 mat colorata. Compania se preocupa de schimbarea aspectului si are în vedere utilizarea cutiilor mai mari din carton ondulat, fie rigide sau așa cum se arată în figurile 1 și 2 cu 4 + 4 de imprimare color. Cutiile au manere din panglica pe care este logo-ul companiei iar inauntru, cutia sa aiba o spuma protectiva. Dimensiuni: 746x746xH210 mm; 745x745xH210. La interior este hartie dura alba de 390 g, in afara captusita cu 157 g, lacuita in culoare negru-mat, 4x4 culori.
Se cauta un furnizor european de ambalaje ce poate livra conform cerintelor solicitate. Intrucat multe masini de imprimat nu pot printa marimi mai mari de B0, furnizorul ar trebui sa fie un furnizor de display-uri mari la supermarket-uri și sectorul comerțului cu amănuntul.
Intrucat firma si-a dublat vanzarile de la an la an de la infiintare, se asteapta sa plaseze comenzi mari, in mod regulat.
Partenerul ar trebui sa fie un furnizor de cutii din carton,cu experienta , cu posibilitatea de a realiza imprimarea in 4 culori, de inalta calitate, pe exteriorul cutiei și mânere cu inserții interioare de spumă.
Compania accepta si sugestii alternative la aceeasi greutate si rezistenta, atata timp cat este mentinuta calitatea si imaginea de brand important.Colaborarea va fi pe baza unui contract de productie.10. BRBE20150211001 Companie belgiana in sectorul alimentar isi ofera serviciile ca agent. Domeniul Agroalimentar.
Tara: Belgia
Tip: Cerere
Descriere: Companie belgiana activeaza ca agent in sectorul alimentar. Reprezinta deja marci de renume din Franta, Belgia, Luxemburg, insulele franceze de peste ocean, si piata Canadei. In mod curent negociaza alimente din toata lumea, produse spaniole ca paella, gazpacho, sunca sau preparate din porc, fructe uscate, produse de patiserie industriale, ulei, nuga si gustari congelate. Compania este deschisa sa reprezinte si alte produse alimentare pe piata belgiana si pe alte piete pe care activeaza in prezent.
Se doreste un parteneriat international, sa predeaa produsele principalilor retailer de pe piata sau sa vanda prin reteaua food-service.

Compania are o retea de contacte comerciale care sunt sctive in mai multe tari (Franta, Belgia, Luxemburg, insulele franceze de peste ocean, si piata Canadei.)
Partenerul trebuie sa fie flexibil si adaptabil pentru a fi compatibil cu necesitatile pietei.
Colaborarea va fi pe baza unui cntract de agent.