News CCI Brasov

RAW GENERATION, mai mult decât o expoziție

(1 Vot)
RAW GENERATION, mai mult decât o expoziție

Primul eveniment din România care promovează alimentatia “raw” și un stil de viață sănătos.


Prima editie de toamna din acest an, RAW GENERATION EXPO - primul si cel mai mare eveniment din Romania care promoveaza alimentatia “raw” si un stil de viata sanatos per ansamblu - va aduce in acelasi loc producatori si distribuitori de produse bio si naturale precum mancare, aparatura, carti, cosmetice, multe produse locale, haine si bijuterii, accesorii handmade, terapii alternative, restaurante si hoteluri care au in meniu si produse vegetariene si vegane.

De asemenea, organizatorii au pregatit un bogat program de workshop-uri pentru vizitatori. Printre temele discutate, se numara: “Sa invatam sa germinam pentru un plus de sanatate”, “Terapie naturopata si alimentatie in probleme autoimune, hasimoto si scleroza multipla”, "Detoxifierea si alimentatia - armonia corpului de la nivel celular” etc.

Pe langa evenimentele de mai sus, cei mici vor putea sa participe la atelierele de creatie "Calatorie in lumea caligrafilor si a miniaturistilor" si "Podoabe din lut", la standul “Scoala de altadata”.

Pentru mai multe detalii despre programul manifestarilor conexe din sala de conferinte de la etajul Pavilionului C3, click aici.

RAW GENERATION EXPO, este organizat de Romexpo si bine cunoscutii promotori ai alimentatiei raw vegane Ligia (raw food chef, author & nutrition consultant) si Raoul Pop, cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

Nu ezita sa ne contactezi pentru informatii suplimentare:

Oana HIRIZAN
Mobil: 0749.275.221
Telefon: 021 207.70.00 / 1076
Fax: +40 21 207 70 70
E-Mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Irina ARDELEANU
Mobil: 0758 837 710
Telefon: 021 207.70.00 / 1098
Fax: +40 21 207 70 70
E-Mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Daca doresti sa iei legatura cu Ligia Pop (raw food chef, author & nutrition consultant), te invitam sa accesezi www.ligiapop.com .