News CCI Brasov

Dubai Solar Show

(0 voturi)
Dubai Solar Show

A 18-a ediție a expoziției WETEX 2016


Dubai Electricity and Water Authority (DEWA) vă invită să participați la cea de-a 18-a editie a expozițieiWETEX 2016 care va avea loc din 3-8 Octombrie 2016 la Dubai International Convention & Exhibition Center cu tema “Enabling Sustainable Smart Solutions” și este susținută de către Government of Dubai șiSupreme Council of Energy Dubai.
Expoziția WETEX este organizată din 1999 și este cea mai mare expoziție de profil din regiune.WETEX oferă o platformă unică concentrându-se pe întreg spectrul de apă, energie și mediu. WETEX 2016 va lansa pe piață Solar Zone dedicată cele mai noi tehnologii și proiecte solare, ghidând industria solară. WETEX reunește toți profesioniștii și experții, oameni de decizie din guverne si ministere, investitori, furnizori și cumpărători atât din domeniul public cât și din sectorul privat din energie, apă, mediu și tehnologii regenerabile.
In contextul in care strategia “Europa 2020” vizeaza cresterea ponderii surselor regenerabile in totalul mixului energetic la minim 20% pana in anul 2020 si Proiectul Roadmap 2050, pregatit de Comisia Europeana, in care “Romania are de jucat un rol cheie. Trebuie sa-si modernizeze si imbunatateasca eficienta energetica beneficiind de sprijinul UE, dar este in acelasi timp unul dintre principalii actori in securizarea aprovizionarii Europei – o piatra de temelie a viitoarei strategii europene”. – Philip Lowe, Directorul General pentru Energie al Comisiei Europene si Eficienta Energetica constituie unul dintre pilonii importanti ai politicii energetice europene si una din principalele tinte ale “Strategiei Europa 2020” coroborat cu elaborarea de proiecte de atragere fonduri europene prin diverse programe pentru sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, cat si in cele din infrastructura societatilor cu capital privat, participarea la WETEX 2016vine ca oportunitate de de a vă întâlni si conecta cu oameni de decizie din guvern, lideri de afaceri, investitori și cu delegați din întreaga lume. Astfel veti puteaavea acces la informatii dintr-o piață a energiei regenerabile în curs de dezvoltare într-un mediu foarte bine direcționat pentru a întâlnii factorii de decizie de la nivel înalt si mai ales dezvoltarea de contacte în regiune cît și angajarea in diferite parteneriate. Totodata prin participarea la WETEX 2016 veti avea acces la platforme importante regionale in conectarea profesionistilor din industria energiei regenerabile, autoritatilor publice din domeniu si facilitarea oportunitatilor pentru schimburi de practici in sustenabilitate care impulsioneaza si stimuleaza oportunitățile de parteneriate și de a afla despre proiectele actuale și viitoare, despre tendințele pieței, politici și reglementări stabilite de către autoritățile guvernamentale. WETEX 2016 este gazda principalilor furnizori internationali de echipamente apartinand sectorului energiei regenerabile solare, de la energie și panouri solare pentru rețele inteligente și de producere a energiei din surse regenerabile . De asemenea la eveniment se pot vedea cele mai noi produse și inovații din industrie destinate reducerii consumului de energie pentru intreprinderi, institutii publice, regii autonome, societati comerciale, platforme si parcuri industriale.

Relatii suplimentare privind posibilitatea participarii: Luisa Paos, tel:0728137727, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.