News CCI Brasov

Topul Județean al Firmelor, ediția a - XXIII-a- oportunități de promovare

(0 voturi)
Topul Județean al Firmelor, ediția a - XXIII-a- oportunități de promovare

27 octombrie 2016 - vor fi premiate cele mai performante companii brașovene ! Mai sunt câteva zile pentru a vă promova produsele și serviciile dvs. Profitați!

spatiu-promovareCamera de Comerț și Industrie Brașov organizează în luna octombrie 2016, cel mai important eveniment de afaceri al anului din Brașov TOPUL NAȚIONAL AL FIRMELOR 2015 – faza judeteana, ediția a XXIII-a.

Considerând că activitatea pe care o desfășurați este de interes pentru comunitatea de afaceri, puteți profita  ACUM să vă promovați produsele și serviciile prin inserarea unei machete publicitare în catalogul și CD-ul care se vor edita cu această ocazie, elemente de promovare de largă circulație.

Catalogul şi CD-ul vor cuprinde primele trei firme clasate pentru fiecare categorie de întreprindere şi grupă de activitate şi vor fi distribuite laureaţilor, oficialităţilor, camerelor de comerţ şi industrie teritoriale şi bilaterale, ambasadelor străine în România, delegaţiilor economice, altor potenţiali parteneri de afaceri şi companiilor membre ale Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov.

Oferta completă de promovare poate fi consultată aici.

Oferta de promovare poate fi personalizată în funcție de politica de marketing a companiei.

Informații suplimentare la : www.topulfirmelor.ro 

Așteptăm optiunea de includere a reclamei produselor sau serviciilor dvs. în catalog şi CD până în 14 octombrie 2016.

Persoană de contact: d-na Simona Ordace, Departament Relații, telefon 0268/547085, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.