News CCI Brasov

Oportunități de afaceri prin rețeaua EEN

(0 voturi)
Oportunități de afaceri prin rețeaua EEN

Vă prezentăm oportunitățile de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network pentru luna Septembrie 2016.  

1. BRUK20160824001 Companie din Marea Britanie caută producător de cadouri corporative și obiecte promoționale. Domeniul Alimentație
Tara: Marea Britanie
Tip: Cerere
Descriere: O companie din UK cu experienta de multi ani in import/export de bauturi alcoolice, are o puternica retea de furnizori si distribuitori internationali cu care lucreaza pentru a asigura o rata buna a raportului calitate/pret pentru clientii sai. Compania si-a creat propriul brand de bauturi alcoolice (bere, spirtoase etc) iar acum cauta materiale promotionale care-i va ajuta sa sporeasca atentia fata de noua lor oferta. Se cauta producatori de cadouri corporate, care pot face articole personalizate cu numele companiei din Marea Britanie si logo-ul la un pret bun.
Sunt necesare urmatoarele articole:
- Sticle pentru vin, whisky, bere etc);
- Frapiere iluminate
- Cutii de cadouri
- Orice alte articole pe care le poate recomanda producatorul
Aceste articole promotionale se vor expune si folosi la baruri, restaurante etc pentru a promova noile brand-uri de bauturi.
Specificatie tehnica: Se prefera un producator cu experienta care poate sugera si recomanda articole promotionale noi, in trend, care sa fie flexibil in livrare si sa poata realiza cantitati mari in perioade scurte de timp, pe baza unui contract de productie.


2. BRPL20150825001 Producător polonez de parafina, ceruri și specialități de parafină, caută producători. Domeniul: Producție

Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere: Compania are de multi ani experienta , inovare si extindere continua a portofoliului de produse , fiind acum unul din cei mai mari leaderi in producerea si distribuirea parafinelor rafinate si deodorizante, ceruri si parafine industriale. Datorita procesului high-tech, calitatii inalte si constante dar si cooperarii cu numeroase intitute de cercetari si ofera clientilor solutii la toate cerintele lor. Produsele sunt utilizate in diferite industrii, de genul industria îngrășămintelor, prelucrarea lemnului, productia de lacuri si vopsele, industria cauciucului, industria hârtiei și industria ambalajelor, producția de materiale de construcții, fabricarea de explozivi, fabricarea de lumânări și lumanari pentru ceremonii, dar și industria alimentară. Compania mai ofera si o gama larga de candele si lumanari pentru ceremonii realizate in productie de serie pe masini performante dar realizeaza si candele artistice, artizanale.
Firma este interesata in cooperare pe baza unui contract de productie, cu producătorii de parafine moi, care vor fi utilizate în producția de produse finite ale companiei.
Avantaje si inovare: Are multi ani experienta, cu un portofoliu extins de produse. Firma are propriul departament de cercetare si dezvoltare care imbunatateste continuu si extinde gama de produse, in special a celor cu utilizare industriala.
Specificatia tehnica: Producatorul trebuie sa execute deja ceruri moi cu urmatoarele caracteristici:
1.Punct de inghet 50-540C
Continul de ulei – max 10%
Viscozitate cinematica la 1000C – max 4,5 mm2/s
Culoare determinata Lovibond – max 2

2. Punct de inghet 55-620C
Continul de ulei – max 15%
Viscozitate cinematica la 1000C – max 7 mm2/s
Culoare determinata Lovibond – max 2

3. Punct de inghet 65-750C
Continul de ulei – max 6%
Viscozitate cinematica la 1000C – max 15-22 mm2/s
Culoare determinata Lovibond – max 3

Se cauta un partener care este producator industrial de ceruri moi care se vor prelucra la firma poloneza.

3.BRNL20160301002 O marcă de modă creativă, pentru femei tinere caută un partener de producție care poate produce loturi mici pe baza unui contract de producție. Domeniul Textile și Moda.
Tara: Olanda
Tip: Cerere
Descriere: Compania ofera o linie moderna pentru femeile tinere. Marca este noua iar grupul tinta sunt femeile tinere care prefera moda vintage. Se concentreaza pe segmentul mediu si vanzarea se face prin magazine si online. Se cauta un partener pentru productie si sa se produca intre 300-600 articole la fiecare comanda.

-Bluze 50 articole (marimea S,M,L) in 2 pana la 4 tesaturi diferite (100% viscoza)
-Pantaloni evazati 50 articole (marime S,M,L) in 2 pana la 4 tesaturi diferite (tesatura in compozitie de viscoza, poliester si elastan)
-Pantaloni 50 articole (marime S,M,L) in 2 pana la 4 tesaturi diferite (tesatura e o compozitie de bumbac si elastan)
Compania olandeza ofera un contract de productie.

Avantaje si inovare: Compania are un design inovative inspirat din moda vintage pentru femeile tinere.Vanzarile se fac si pe webshop.
Exemple de modele pe care le produc:


Pantalon (2).jpg
Imprimate 2
Pantaloni evazati (2).jpg Bluza (2).jpg


Imprimate 3 Imprimate

 

Partenerul trebuie sa :
-sa aiba experienta de lucru si sa posede conditii adecvate pentru muncitori
-sa poata asigura tesatura
Parteneriat bazat pe contract de productie.


4. BRUK20150819002 Companie britanica de furnizare cauta producatori de lampi fluorescente compacte. Domeniul Productie
Tara: Marea Britanie
Tip: Cerere
Descriere: Compania este leader distribuitor de produse electronice si de intretinere, opereaza in 32 de tari unde distribuie peste 550.000 produse pe internet, cataloage la peste un milion de clienti.Produsele lor sunt primite de la peste 2500 furnizori de top, includ componente electronice, de automatizare și control, testare și măsurare, electrice și componente mecanice.
Se cauta un producator de anumite lampi fluorescente compacte cu care se va incheia un contract de productie. Produsele se vor vinde sub eticheta companiei britanice.
Partenerul ideal este din Europa si sa poata transporta usor produsele la depozitul din Marea Britanie.
Specificatiile tehnice se vor prezenta la discutiile care vor avea loc.Gama de lampi sunt de genul:

 5. BRFR20160513001 Se cauta producator industrial de roți echipate cu rulmenți cu bile. Domeniul Productie

Tara: Franta
Tip: Cerere
Descriere: O firma franceza proiecteaza si dezvolta o gama completa de jucarii din lemn pe care se pot plimba copiii, cu utilizare si in mediul exterior si in interior. Sunt produse jucarii din lemn pentru plimbat copiii intre 2 si 12 ani (<30 kg) incat acestia pot pastra jucaria pentru multi ani.
Pentru a echipa jucaria din lemn “tip motor”, firma cauta un producator industrial de roti cu rulmenti cu bile, in serie mica (1000 bucati per an). Rotile trebuie sa fie simetrice si disponibile in diferite culori, diametre de la 80mm pana la 200 mm.
Colaborarea se bazeaza pe un contract de productie pe termen lung. Rulmentii cu bile trebuie sa fie in conformitate cu standardul EN 12530, simetric dreapta/stanga, de buna calitate pentru a asigura protectia copiilor si longevitatea produsului, iar corpul rotii sa fie din polipropilen (alb, negru sau colorat).

Carucior moto-tip.PNG Rulmenti cu bile.

 

Roti 1 Roti 2.PNG

 

6. BRBE20151015001 Cautam un producator de articole din piele pentru a produce papuci din piele. Domeniul Textile si Moda
Tara: Belgia
Tip: Cerere
Descriere: O firma creativa din Belgia proiecteaza si comercializeaza papuci din piele pentru copii, femei si barbati. Papucii se vand in principal pe webshop dar si in magazinele din Belgia, Franta si Israel. Pentru a-si creste vanzarile compania cauta producatori de papuci sau articole din piele pentru cu care sa incheie un parteneriat pe baza unui contract de productie. Papucii se vor realiza pe desenele si tiparele asigurate de compania belgiana.
Specificatii tehnice: Produsele belgiene sunt produse din bucati din piele colorata care sunt asamblate prin coadere. Capacitatea de productie sa fie flrxibila si sa fie adaptata cerintelor pietii cu un minim de 2000 de perechi per luna. Gama de modele sunt de la numarul 16 la 45 (masuri franceze). Pentru a pastra preturile de productie la nivel rezonabil, papucii din piele ar trebui facuti din piele de vaca, in diferite culori definite conformpaletei de culori solicitate.
Se cauta o companie cu experienta in domeniul prelucrarii articolelor din piele.

7. BRDK20150831001 Companie daneza specializata in imprimerie digitala, cauta subcontractori Domeniul Creativ

Tara: Danemarca
Tip: Cerere
Descriere: Compania daneza cu peste 40 de ani experienta in sectorul imprimeriei, ofera o gama larga de produse imprimate: hârtie de scrisori, pliante, broșuri, plicuri, file simple, foi volante, fluturasi, afișe, cărți poștale, roll-up-uri, carti de vizita, cataloage și broșuri si au capacitate de a produce brosuri, cataloage si carti in cantitati mici si roll-ups si benere in formate mici. Compania livreaza produse imprimate digital si au avantaj competitiv pe piata datorita echipamentului de imprimare de inalta tehnicitate. Clientii lor isi doresc doar solutii eco-prietenoase pentru solicitarile lor si de aceea se ofera si consultanta profesionala in grafica.
Compania este recunoscuta pentru serviciile sale de imprimare de calitate superioara si cauta subcontractori cu experienta in domeniu, furnizori de brosuri, cataloage, steaguri de plaja si carti si banere in format mai mare.
Potentialii subcontractori trebuie sa aiba o dotare care sa permita imprimarea unui numar mare de brosuri, fluturasi dar si banere de dimensiuni mari.


8. BRCZ20160212001 Companie ceha cauta furnizori de bare rotunde. Domeniu Industrial
Tara: Cehia
Tip: Cerere
Descriere: Compania ceha este specializata in dezvoltarea si productia de unelte speciale (de catarare, taiere), manometre speciale, matrite de injectie, echipamente speciale, renovarea de mașini-unelte de dimensiuni mari, sudura, etc. Are un departament special cu o linie de tratarea alcalina a suprafetelor, imprimare cu laser si masurare 3D. Compania aplica ultimele tehnologii in producerea de unelte de taiere si comercializeaza in intreaga Europa.
Se cauta o companie cu activitate in metalurgie care poate furniza bare rotunde pentru productie de rulmenti, pe baza unui contract de productie.
Specificatie tehnica: Barele rotunde sa fie din otel 100CrMnSi6-4, cu urmatoarele proprietati:

1. Maximum duritate a barei HBW = 210
2. Acoperire cu carbid conform SEP 1520
3. ATEST conform cu EN 10204-3.1
4. Diametrul barei (mm): 24, 32, 38, 48, 65

9. BRNL20150820001 Companie olandeza cauta producatori si agenti specializati in confectionarea imbracamintei si imprimarea tesaturilor/imbracamintei. Domeniul Textile si Moda

Tara: Olanda
Tip: Cerere
Descriere: Compania olandeza activeaza in domeniul confectiilor de nivel european premium si mediu. Specialitatea companiei este aprovizionarea cu tesaturi de și ghidarea clientilor spre marci profesionale.
Potentialii parteneri- producatori sau agenti, trebuie sa aiba o retea locala buna pentru a putea onora comenzi mici cantitativ., de la 50 bucati la cantitati mai mari de 1000 bucati per model.

Specificatii tehnice:
- Produs finit: croeit si cusut tesatura: topuri-rochii-fuste, din diferite calitati de genul matase, viscoza, tercel, poliester etc, sa poata executa prototipuri si colectii de mostre
- Imrimare: in diferite modalitati pe tesaturi si imbracaminte din bumbac, matase, viscoza, poliester etc
- Spalare: spalare tip nisip, limpezire sau spalare usoara.
Alte tehnici optionale sunt: taierea cu laser, plisare sau orice late moduri ecologice de vopsire si finisare.

Partenerul ar trebui sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

- Sa fie producator direct. Se accepta si agent daca acesta are o retea buna care sa produca in cantitati mai mici.
-Sa aiba o activitate de colaborare internationala sau un strat-up cu servicii si produse inovative.
Colaborarea va fi pe baza unui contract de productie sau contract de agent.

10.BRFR20160222001 Se solicita echipamente si accesorii pentru dus, pentru distributie in Franta Domeniul Servicii si retail
Tara: Franta
Tip: Cerere
Descriere: O companie franceza cu activitate in comertul ne-detail si en-gros a echipamentelor SPA, pentru baie, si echipamente generale si accesorii pentru casa. Cauta furnizori si/sau producatori de echipamente si accesorii pentru dus, pe care sa le introduca pe piata franceza pe baza unui contract de distriburie.
Se cauta furnizori pentru urmatoarele produse;
- Bare pentru dus
- Suport pentru dus
- Furtunuri de dus
- Capete de dus
- Suport pentru sapun
Firma franceza intentioneaza sa-si largeasca gama de produse cu elemente inovative.
Avantaje si inovatie: Compania ocupa segmente de piata de la preturi scazute la mari si dispune de o retea puternica de distributie incluzand zonele profesionale, designeri de interior si arhitecti.
Potentialii parteneri trebuie sa aiba experienta in comertul international. Produsele sa fie certificate ACS iar certificarea NF , standardele franceze, ar fi un plus.


Se cauta parteneri care sa fie furnizori sau producatori care nu au intart pe piata franceza inca si care isi doresc noi oportunitati pe piata. Colaborarea va fi pe baza unui contract de servicii.