News CCI Brasov

Forum VIRTUAL US-EU AGRO-FINANCE FOR SOUTHEAST EUROPE

(0 voturi)
Forum VIRTUAL US-EU AGRO-FINANCE FOR SOUTHEAST EUROPE

Vă informăm cu privire la oportunitatea participării la un eveniment ce vizează facilitarea transferului de bune practici între SUA și UE! 

În data de 2 noiembrie 2016 orele 14,00-18,00 se va desfășura Forumul VIRTUALS US-EU-AGRO-FINANCE FOR SOUTHEST EUROPE

Evenimentul este organizat de Ambasada Statelor Unite în România - U.S. Commercial Service Office for Southeast Europe în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, alături de Romexpo SA și are loc în aceeași zi cu deschiderea oficială a INDAGRA.


Forumul va avea loc la Centrul Expozițional Romexpo, Sala Eminescu.


Participanții la Forum au ocazia să afle de la oficiali din sectorul finanțelor în agricultură despre beneficiile privind dezvoltarea rurală pentru partenerii US-EU în Europa de Sud-Est-Bulgaria-Croația și România, cu o alocare totală a fondurilor structurale pentru dezvoltare rurală (2014-2020) de 15 miliarde de Euro și un potențial al pieței de desfacere de peste 500 milioane consumatori UE.
Scopul evenimentului vizează facilitarea transferului de bune practici între SUA și UE în ceea ce privește tehnologia infrastructurii de irigații, sistemele de depozitarea a recoltei, utilaje agricole, creșterea animalelor și sectorul de prelucrare a alimentelor.

Informații suplimentare la http://ccir.ro/wp-content/uploads/2016/10/2016-10-19-Forums-Promotional-Package-FOR-US-EU-FIRMS.pdf.

Agenda evenimentului poate fi consultată aici.

Formularul de înregistrare aici.

Pentru informații referitoare la înscriere la eveniment și modalități de plată,  email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  și Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau la nr. tel: 021.319.01.00 și 0374.474.378.