News CCI Brasov

Profitați de expansiunea mediului digital și dezvoltați campanii de marketing digital și strategii pentru a ieși în evidență prin instrumente moderne: promovarea în catalogul electronic TOPUL NAȚIONAL AL FIRMELOR - FAZA JUDEȚEANĂ 2021, realizat de CCI Brașov!

Toate produsele Leonidas vândute pe glob sunt produse în aceeasi fabrică din Belgia, fiind cea mai vândută ciocolată belgiană din lume

Accidentele de muncă sunt, pentru majoritatea angajatorilor, un subiect delicat, modul în care sunt gestionate atunci când apar fiind crucial pentru bunul mers ulterior al afacerii tale. 

Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela informează cu privire la cea- de-a XIV- a Ediție a Forumului Internațional de Turism în Venezuela, FITVen - 2021, care se va desfășura în statul La Guaira între 14-16 decembrie 2021.

În perioada 13 - 23 Decembrie 2021 se va desfășura evenimentul ”Virtual B2B Meetings in the Power & Energy Domain” organizat de Indian Electrical & Electronics Manufacturers’ Association (IEEMA)irtual Business. 

Maurer Imobiliare reprezintă un nume cu rezonanță pe piața imobiliară din România, fiind compania care, în cei 15 ani de prezență pe piața imobiliară, a așezat pe harta extinderii sale orașe importante din țară. În fiecare din cele 6 orașe în care și-a pus amprenta (Sibiu, Brașov, Constanța, Târgu Mureș, Cluj-Napoca și Sighișoara), Maurer Imobiliare a reușit să transpună, în fiecare etapă a proiectelor demarate, valorile care stau la baza acestei companii.

Pagina 1 din 437